Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
User avatar
By marko123
#109415 Alen Omic 10,5 vise! Posljednje pojacanje Buducnosti, trebalo je malo vremena da se uklopi u ekipu. Protiv Panatinaikosa 16 poena i 29 minuta na parketu. Dobija sve vecu minutazu, u Buducnosti je on jedini centar koji ima kvalitet za evroligu pa ocekujem i nocas znacajnu minutazu i 15+ poena. Mislim i da ce ova granica na njega vremenom da raste, niska je vjerovatno zbog statistike jer mu je prosjek oko 10 poena, al treba uzet u obzir da je u pitanju novi igrac kome je trebalo vremena i utakmica da se uklopi u sistem igre.
User avatar
By UcenikBGD
#109424
Igor028 wrote:Veliko mi je ponizavanje sto granice DIbleru i Tayloru stoje na 5.5 .
I vredi probati na manji ulog.


Zajedno nisu prebacili Granicu 5,5!!! Jedan 3 poene, drugi 2 poena!!!
Jednostavno mašina sve zna, što reče Miki28, postalo je borba čoveka protiv mašine, ja bi rekao Mašinerije!!! Čim nekom dobrom igraču daju ovako mizerne granice, to je uglavnom under jer "oni sve znaju".
User avatar
By UcenikBGD
#109425
Mr. No wrote:Meni je za oko zapeo Stanton Kidd na manje. Gledao sam ga protiv Barse, cijelo 2.pol se krio po terenu. Ispratio sam ga na neku nizalicu sljedecu protiv Baskonie, opalio 3 lopte i 0 poena. Grana od 10.5 je sasvim pristojna.


Bravo Majstore!!!
Volim ovakve tipove kad se ostave, i često ih ispratim!!!
User avatar
By marko123
#109432 Htio sam i ja mokoku da predlozim, ima veliku slobodu u napadu veliku minutazu, puno suteva al vrlo slab procenat realizacije. Igrao sam ga na istu granicu protiv Partizana, covjek je trojke gadjao ako se dobro sjecam 0 od 6/7 tako nesto.
User avatar
By UcenikBGD
#109434
marko123 wrote:Htio sam i ja mokoku da predlozim, ima veliku slobodu u napadu veliku minutazu, puno suteva al vrlo slab procenat realizacije. Igrao sam ga na istu granicu protiv Partizana, covjek je trojke gadjao ako se dobro sjecam 0 od 6/7 tako nesto.


0/6 trojke!!!
Ali opet je mogao u plus da je ubacio slobodna. Šutirao 3/6 slobodna i 3/6 za 2 poena!!!

Znači 6 slobodnih, 6 dvojki i 6 trojki!!! Ako tako nastavi i ima normalan procenat slobodnih i koliko toliko normalan iz igre, trebao bi biti dvocifren.

.