Dio za rasprave o sportu gdje SAMI možete otvarati teme
User avatar
By Budweiser
#73378 Pre početka ove sezone nisam gledao NBA punih 10 godina sigurno, ali bukvalno svako veče ove sezone sam proveo uz bar jednu tekmu najjače lige na svetu. Zato bi pokušao da se malo igram sa pogadjanjem ishoda meča kako bi mi praćenje bilo još zanimljivije. Namerno sam rekao "igram" jer svesno neću da se kockam u sportu koji tako dugo nisam pratio. Inače, ako sam trenutno rookiešto se tiče NBA znanja, onda slobodno mogu reći da sam All-star što se tiče kladjenja (20godišnje iskustvo, računi u svim većim svetskim kladionicama, moderatorske pozicije na najvećim balkanskim i svetskim kladioničarskim forumima svojevremeno).

Moj plan je da okušam sreću i u ovom sportu, ali sa jasno postavljenim ciljevima i uslovima: cilj je igrati samo odredjene igre (klasično igranje na ekipu, igranje sa hendikepom i igranje na zbroj poena), znači bez uzimanja zbroja poena pojedinih igrača. Uslovi su takvi da ću igrati samo u lokalima (srpskim), sa niskim ulozima, sa minimalnom kvotom dva (bez obzira da li je singl, dubl ili...).

Takodje ono što sam sam zaključio jeste da kladionice postavljaju kvote najviše na osnovu znanja o motivaciji i trenutnog stanja ekipa. Ima tu malo i statistike zasigurno, ali ne može se uzimati pik samo gledajući koja imena su na jednoj odnosno drugoj strani parketa.

Za početak mi je trebao preview sezone kako bi se koliko-toliko upoznao sa sadašnjim rosterima i to sam učinio preko sledećih linkova koji su btw sa našeg jezičkog područja: http://ostataksveta.com/2017/10/14/nba-2017-2018-sta-nam-donosi-nova-sezona/, http://www.sportklub.info/forum/showthread.php/5497-NBA-2017-18-Preview. Vesti o pojedinim ekipama pratim preko sledećeg linka: http://www.newsnow.co.uk/h/Sport/US+Sports/NBA.

Tako sam došao i do Vašeg foruma, gde mi se najviše svidja http://www.rotowire.com/basketball/nba_lineups.htm od ponudjenih linkova, a možete u ovoj temi slobodno pisati koje još stranice koristite kao izvor NBA vesti, statistike, zanimljivosti...

Konkretno, za početak, zanima me stranica gde se može videti skor jednog trenera kroz celu njegovu karijeru protiv drugog odgovarajućeg trenera ili odredjene ekipe.

Hvala unapred i pozdrab NBA ekipi! ;)