Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
User avatar
By VC15
#107484 Očekivan kraj za lebicha, pomislio sam da će se bar u prvom poluvremenu držati i dati sve od sebe, ali eto od te jajare nikad ne znaš šta da očekuješ. Ne znam u čemu je fora sa Kajrijem i onom operacijom u najgorem trenutku u sezoni, ali umesto sjajnog finala Boston-GSW gledali smo novo metlanje. Šteta.
User avatar
By manje under
#107487 I završi još jedna sezona, za mene jako loša financijski. Šteta jer unazad par sezona u ovoj su se baš dobre analize davale i gledale tekme, a bojim se da će nova biti još lošija, jer kladionice su se fakad dobro prilagodile i umrežile i brzo reagiraju, a da o praćenju ovog foruma i ne govorimo. Ništa, ekipa pozdrav i vidimo se vjerojatno u 11 mjesecu ;)
User avatar
By Teo
#107489 Zavrsena jos jedna sezona sa ocekivanim pobjednikom.Samo su sami sebe mogli pobjediti ali srecom po kosarku nisu.Volim kad osvoji najbolja ekipa.

Sto se tice kladionica,istina je da su dosta azurnije i sa manje gresaka,takodje vecina sa mnogim ogranicenjima prvenstveno mislim na BIH.Bas mali broj dozvoljava singl a i limiti nisu bas visoki pa se na svaki nacin moras boriti sa njima.Evo npr juce je Betlive pogrijesio i umjesto Tristana stavio Kleja 6,5 sk ali se traze tri kombinacije pa se mora dodavati i ici ispod radara sa vise tiketa da ne bi skontali gresku.Tek oko pola devet uvece su blokirali par.Na kraju jedva ostade ispod i ako je imao problem sa licnim greskama i dosta manju minutazu od ocekivane a realna granica mu je bila 2,5s.Igra na igrace postaje sve popularinija i naravno kladionice pridaju veci znacaj toj igri pa ce samim tim biti teze.Vecina je zaposlilia dodatne radnike samo za igrace ali ipak mislim da smo mi jos jaci. :)

I jos za admine ako mogu da skinu ban joldzi.Prima se,pa je zanimljivije,pa ga banujte s vremena na vrijeme a ne ovako za stalno. :)