- 07 Jan 2017, 13:47
16,5/M.Turner (India-NY Kn) 08.01.2017. u 01:00 VIŠE - Hrvatska LutrijaPrvi pick za večeras mi je ovaj mladić iz Indiane, tek mu je druga sezona ali svida mi se kako igra. Novi, moderan centar koji ima visinu i fizicke sposobnosti ali i ono najbitnije u NBA-u danas, a to je sut. Momak ima nestvarnih 43% posto za tricu a centar je, jest da ih ne uzima mnogo (1.5 po tekmi) ali pogađa ono sto uzme. Kuću mu dolaze Knicksi, koji su jucer teskom mukom konacno ubrali pobjedu, znaci b2b utakmica, ali i 3 utakmica u 4 dana i to itekako bitno. Jucer su putovali u Milwaukee, a danas do Indiane, to plus igranje samih utakmica i treninga stvara dodatan umor na igracima koji bas nisu mlađahni. Knicksi nisu obrambena momcad pogotovo ne brane centre, a dolazi im ovaj mobilan i atletican klinac koji posjeduje i odlican mid-range sut i respektabilan sut za tricu. Jucer im je propali Monroe uvaljao 19 i to bez ikakve muke. Knicksi su jednostavno pretekli Portland i postali su najgora momcad u branjenju centra, Turner im je vec zabio 21 poen ove sezone, smatram da opet ide u over jer ce jednostavno napraviti dar-mar i New York nema adekvatnog defendera za njega
15,5/Drummond A. (Portl-Detro)08.01.2017. u 04:00 VIŠE - Hrvatska LutrijaDrugi pick, također centar, također ide na nikakvu obranu (reketa) samo run n' gun, znaci bit ce poena. Dre je u vrlo solidnoj formi, pa cak i slobodna bacanja pogađa vise manje, a ceka ga trupac Plumlee kojem nije jasno sto treba raditi kad njegova momcad nema loptu takozvana obrana. Plumlee je pokretniji i skocniji od Drummonda, ali to apsolutno nema veze, Dre je staromodni centar koji se samo drzi reketa (kako kaze barkley: "da ga zakljucas u dvoranu citavu noc do jutra i zabranis mu zabijati iz reketa, ujutro bi imao 4 poena") i igra na snagu, a tu je otprilike 3x jaci od bjelka. Reggie se vratio, pick and roll radi, zadnjih 5 utakmica 18 i pol poena u prosjeku. Ovo im je prvi sastanak ove sezone, a prosle sezone u prosjeku protiv portlanda biljezio je pomalo nestvarnih 21,5 poen i 22,5 skoka.
Svida mi se jos LaVine vise, vec je natrpao Jazz ove sezone, mozda zato jer Wiggins ide na Haywarda a KAT na ajfelov toranj, Hill ozljeđen pa mi se cini da ce Zach vise potezati...
Last edited by boogie on 07 Jan 2017, 14:33, edited 2 times in total.