Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:

izaberi 3

14
16%
17
20%
9
10%
9
10%
19
22%
12
14%
7
8%
User avatar
By Kazan23
#95573 Kris Dunn – Over 11,5 @ 1,85 Germanija; moze i 12,5 @ 1,95

Utakmica bez nekog posebnog znacaja, osim mozda tko ce izgubiti. Uglavnom ne vjerujem da ce se igrat neke jake obrane, koje ruku na srce ni ne znaju igrat. Kris, kojem je ovo druga sezone fino se oporavlja od ozljede, svakom tekmom igra sve vise i veceras bi mogao i preko 30 minuta protiv rookija Smitha koji se nije pokazao kao neki vrsni defanzivac. Mislim da je Bullsima cilj da igra sto vise i vrati se u staru formu kakva je bila prije ozljede kad je pokazao da moze fino zabijati i protiv jakih ekipa, a gdje ne protiv Dallasa kojima je pocetkom godine Smithu u facu zabio 32 poena za 32 minute igre, sto mu je ujedno i career high. Kris mi je odlican igrac, ima ulaz, ima sut, iznuđuje bacanja, ono zna decko zabijat i mislim da ga ceka lijepa buducnost u ligi. Mislim da se ovakva granica i kvota temelje na slabijim partija pod restrikcijom, koje su bile protiv puno jacih protivnika od vecerasnjeg, osim brooklyna koje je i posteno natrpao. Znaci veceras ocekujem jednu njegovu jaku partiju s preko 30minuta i suteva dovoljno da ga odvede u jedan lagani over.

Rudy Gobert – Over 13,5 @ 2,05 HL

Glavno razlog zasto biram Rudya je ono sto se juce desilo s Townsom, mislim da je lik juce potrosio i dusu i tijelo i cisto sumnjam da ce danas imat snage igrat neku obranu, koja mu i inace nije jaca strana. S druge pak strane Rudy je odmoran, u naponu snage i jebenoj formi. Ocekujem danas dosta slobodnih za njega koja sasvim fino izvodi i to bi moglo biti presudno za prelazak granice. Znao ju je i prije prelaziti protiv Karla Antonija velikog, kada nije bila ovako povoljna situacija. Gibson je pod upitnikom, napustio je jucer tekmu i tu bi moglo biti jos vise mjesta u reketu za Rudya. Problem bi mogao predstavljati BO na stranu Jazzera ali riskirati cu jer vjerujem da ce od pocetka partije moj coek pocet jako. Granica mi je za poen veca nego sto bi volio, ali je zato kvota postena.

Joel Embiid – Under 24,5 @ 1,73 Betfair, PP; moze i 23,5 di ce bit svuda

Kao i prosli put protiv Miamija, kad mi je prosao za dlaku, opet se svjesno igram s vatrom. Je da je lik ubojica i meni je stvarno drag kao i cijela Phila, ali brate moj nemos mi stavit istu granicu kad igra odmoran protiv Chicaga i Felicia i na b2b tekmi protiv Howarda koji je u vrhunskoj formi. Moze on rokat trice i ima odlican sut, ali treba tako zabit 25 poena. Laganih poena pod kosem sigurno nece imati puno. A nebi me cudilo i da se potuku jer Joel je pravi zajebant, a ovaj drugi je zasca budaletina i cisto sumnjam da mu je simpatican cijeli taj hype oko Embiida. Kontam da ce se pokidat danas da ga zaustavi i nadigra, te Joela na vidim preko 20 poena. Dosad postene partije jedan protiv dugog nisu odigrali tako da ce to bit zanimljivo gledat. B2b je ono najbitnije.
User avatar
By Miki28
#95591 Utah-Minnesota h1 6.5 ( vecina kladionica )

Iako rijetko igram fixeve ovo sam uzeo danas. Minesoti tezak b2b mec, sinoc protiv Portlanda tezak mec a onda novi mec za manje od 24h protiv Jute koja je imala 3 dana pauze i vec neko vrijeme igraju kod kuce. Uz to izuzetno bitan mec za Jutu, zbog PO tako da ocekujem od starta da krenu agresivno i rijese pitanje pobjednika u svoju korist. Klupa Minesota je losa, rijetko kad je koristi Tibodo jer cijedi svoje startere a misljm da ce vcrs to doci na na naplatu.


Nemanja Bjelica 7.5 over ( mozzart )

Tezak mec za Minesotu kako rekoh ali na ovu granicu uzimam Bjelicu. Pocinje umesto Batlera, danas tezak matchup za KAT-a a moguc BO nece uticati na minutazu Nemanji. On je dosta izolovan u Minesoti iako se radi o odlicnom igracu, zadovoljava se coskarenjem i spotup sutevima ali i kao takav danas mi ima value na ovoj granici. Po meni dosta se kocka mozzart sa ovom granicom, na 9.5 bi mi bio realniji.
Oko 30 tak minuta i 10 suteva ocekujem vcrs pa ga uzimam na ovoj granicii. Ocekujem da bude dvocifren
User avatar
By Jackthetriper16
#95601 D Derozan 23,5 + , mozzart

U februaru samo 2 poraza Toronta,ostalo uglavnom lagano resavali,bez umaranja startera,nakon mesec dana se vracaju u Wash,i ocekujem opet egal mec,gde ce starteri dobiti vecu minutazu.Jeste da u gostima pruza malo slabije partije,ali Demar je u dobroj formi,agresivan,odlicno napada kos ,izvlaci puno bacanja, i samo su ga BO ostavljali u underu.Mislim da ce dobro probijati mid range,da ce Toronto dosta siriti teren,igrati izolaciju za Demara,dosta trcanja na nepostavljenu odbranu, mozda nekii poeni u ranijem delu napada.Sve u svemu ocekujem 30+ minuta,sto mislim da je kljuc ovog overa, 15+ suteva, 10-12 FT,sto je dovoljno da predje ovu granicu.
Last edited by Jackthetriper16 on 02 Mar 2018, 17:36, edited 2 times in total.
User avatar
By Kosta91
#95628 Stiven Adams vise od 13,5 poena, kladinica Soccer, Mozzart

Finiks po pravilu lose brani sve pozicije, pa mi to i nije neki razlog za ovu igru, ali ga igram vise zato sto protiv Lena sigurno moze do ove granice, pa i ako Cendler bude igrao, sto cisto sumnjam, on ce u vise. U prvom mecu ove sezone dao 18 poena protiv Cendlera pa tako nesto i ocekujem danas, Rasel ce juriti i danas tripl-dabl, a Adams je tu u najvecem dobitku svakako. Videli smo kako se Gasol prekljuce prosetao protiv Lena pa ce tako i Adams danas.

Sportski pozdrav!
User avatar
By baja papaja
#95633 T. Prince -14.5 @1.80 Maxbet

Veceras docekuju GSW, ocekujem da ce ovo biti reseno pre pocetka cetvrte, te da Princ nece imati priliku u poslednjoj cetvrtini da se ispucava. Pisao sam o njemu kakav je tip igraca pre 2 dana. Cuvace ga KD veceras, trebalo bi da mu malo oteza taj sut za 3p, a bez 3 pogodjene trojke iz 6 pokusaja koliko cenim da ce uzeti ja njega nikako ne vidim na 15+ poena. On Durenta ne moze da probija na ulaz, nije ni jaci ni brzi te ni tu ne ocekujem da ce nesto mnogo uraditi. Mislim da ce igrati manje od 30 min, da ce sutirati ne vise od 12 puta bas zbog razloga koje sam naveo iznad i mislim da ce biti jednocifren veceras, te ovu granicu nikako nisam hteo da propustim.
Srecno svima.
User avatar
By Thc420
#95646 Jabari Parker 11,5 + SuperSport
Amigosi puno bolja ponuda nego sinoc i preksinoc... jos ce se bar 1 analiza napisat ali amo sad pocet sa Jabarijen...
Ima 3 dana san pisa analizu za njega kad su igrali protiv WSH i da je laganih 19... Onda je sutra dan bila b2b utakmica i igra san ga manje jer san zna da ce igrat 6 7 minuti manje jer kad se vratia nakon ozljede prvi b2b uopce nije igra, ali sad je odmoran i igraju protiv indiane koja je najtanja na 4 i 5 kako sa prvon postavon tako i sa zamjenama... Ante je GTD tako ako ne bude igra jabari ce igrat jos koji minut vise a ako i ante zaigra jabari ce vodit second unit i kasnije se misat sa prvon postavon jer ante moze igrat multiple positions. Ko sta san zadnji put reka Jabari je klasa od igraca i razlog ovako male margine je povratak od ozljede, a milvoki je izgubia zadnje 3 i vcrs ce kolektivno tribat pribacit u brzinu vise... Sritno ko isprati :D
By Pep9
#95648 Bradley Beal 23.5+ Planetwin365

Imam ga prema modelu bas oko 22-23 pts. Subjektivno mu dodajem jos koji poen jer mislim da ce njegovi saigraci biti dobro pokriveni, pre svega Porter, a neko mora dati te poene covece. Dodatno, Beal retko zaredja dve lose veceri, a proslu utakmicu protiv GS je sutirao 3/15 iz igre. Sva tri puta ove sezone je prelazio ovu granicu protiv Toronta. U dobrom broju kladionica je na 25.5 pts. Uz to dodajem i kopiran tekst sa jednog sajta.

The Raptors are really good at defending what the Wizards do well without Wall, ranking No. 1 in defending the pick and roll in pass-out situations, choosing to give the ballhandler space to operate. What does this mean? It means Bradley Beal is going to have a field day. He should be able to rise and fire vs. Jonas Valanciunas when he drops in coverage. But the spot-up weapons and cutters that Washington uses to produce open looks will be defended tighter.

Dillon Brooks 11.5+ Maxbet

Kasno dodajem ovaj tip. Razlog ovome je izostanak mnogobrojnih igraca Memfisa, medju kojima je i J.Green. Sa ovim deckom je uvek kocka. Ne uzima puno suteva, ali nije nimalo los igrac. Ocekivao sam njegovu prosecnu utakmicu oko 10pts, a sa ovim izostancima kvota od 1.90 meni ima value i prihvatljiva mi je za nizi ulog.

Joe Ingles 11.5+ Planetwin365

I ovaj tip dodajem jako kasno. Premisljao sam se ceo dan da li da ga igram ili ne. Smatram da Minesota svoju sansu treba da trazi kroz dobru odbranu na ofanzivno opasnijim igracima Utah. Ako se ne varam, njegov matchup bice dobrim delom Bjelica kojeg po mom misljenju ne odlikuje brzina. Ingles je jako dobar suter za 3 i verujem da ce uzeti veceras dovoljan broj suteva i prebaciti granicu. Opet, 1.90 kvota je jako prihvatljiva za nizi ulog.

Tipove koristite iskljucivo kao dopunu vasim analizama i misljenjima.
Last edited by Pep9 on 03 Mar 2018, 02:11, edited 2 times in total.
User avatar
By vanjaBL
#95696 Otto Porter Jr. 16,5 +

Po meni jako dobar tip veceras,provodi na terenu izmedju 33-35min.Uzima moglo bi se reci dosta suteva iz igre pogotovo kako nema wall-a pa tu 'fali tih 15-tak lopti..Zadnjih 5 utakmica daje 15,16,23,17,29 uz tri trojke u prosjeku po utakmici.Igraju protiv Toronta kuci ne bi trebalo doci do nekog blowouta tako da ovo uzimam prije nego Beal-a koji zna dobro zakazat i ispucavati se bezveze.

Kyle Lowry 17,5 +

Dvoumio sam se izmedju njega i DeRozana i definitivno cu njega veceras odigrati.Nije u nekoj najboljoj formi ali solidno je to sve.Zadnje 4 utakmice ubacuje po 20,17,20,17 ima dobru minutazu,i ako trica bude bar malo isla veceras moglo bi ovo lagano preko.Pre mjesec dana im je ubacio 29poena uz 19 suteva iz igre.