Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
User avatar
By Giannis2
#108216 Double:
Jokić +22.5 1.85HL
- Ove sezone cu igrati svakog boljeg centra kontra lakersa. Uvjerili smo se vec u sezoni i predsezoni da lakersi slabo brane reket. Jokara je u strasnoj formi. Nedavno je imao triple-double i sut 11/11! On je vise timski igrac nego solo. Millsap ide na kuzmu, a jokic ima laksi match up u vidu drvenog mcgeea.
Jokic ima ovu "svjezu" statistiku protiv lakersa:
• predsezona ( 23min 20pts, 21min 14pts)
Veceras ce igrati barem 30min sto je dovoljno da njegova vruca ruka prebaci.
Veceras ce biti egal utakmica jer na zahuktalom zapadu tesko je odrzat nepobjedivost. Bukiji predvidaju 238pts sto ide u prilog ovome tipu.
Jokara dobro sutira tricu,slobodna i poludistancu. Njihov glavni igrac, te ce denver trebat dobivat ovakve utakmice na zapadu za play-off.
Detroit 1x (odigrano ranije) 1.25
-Cleveland igra b2b bez Lovea koji je njihov najbolji igrac. Detroit ce veceras izbit zivot iz landa. Griffin igra briljantno, drumi solidno ove sezone. Jednostavno imaju bolju petorku trenutno od landa ( drumi,griffin,bullock,jackson)
User avatar
By vintage1978
#108219 Steven Adams over 12,5pts HL
Boston gostuje kod OKC i sve su oci uprte u Westbrooka koji se netom vratio nakon ozljede. Iako je najveci potrosac lopti u OKC, od njega najvise profitira Adams koji voli pick igru.
Da je granica na nekih 14,5 sta mislim da bi bilo puno realnije, promislio bih dva puta, ali na 12,5 ga jednostavno moram uzeti.
U matchupu ce imati Bynesa i Horforda, gdje mislim da ce vecu minutazu imati Horford zbog tempa igre, ali je fizicki inferiorniji od Adamsa.
Sritno svima i zvili!
Score 3/5
User avatar
By under
#108222 James under 30,5 betfair @2

Ovakva kvota se ne propusta :lol:
Ukratko, lakersima ovo 3 tekma u 4 dana, Denver sjajno zapoceo sezonu, u njihovim redovima vidim 2 igraca koja bi se mogla hrvat s Kingom, to su Milsap i Craig, ne igra Denver vise tako brzu kosarku, cak im ni GSW nije zabio preko 100, uglavnom James nije u nekoj strasnoj suterskoj formi i zabit 31 nocas bit ce nemoguca misija, do sad 3/4 undera na ovu granu, jedini over s Spursim kad su igrali i OT, malo me brine skracena rotacija, nema Ronda i Ingrama, ali po @2 mislim da ima velik value

Score 2/2

.