Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
User avatar
By Josipx15
#108485 S.Curry 29,5 manje (1,85) Wwin

Curry igra fantastičnu sezonu i nagovjestio je da će biti jedan od glavnih kandidata za MVP-a i mnogi nikad nebi igrali minus ovakog vanserijskog šutera koji je u stanju natrpat svaku NBA ekipu,ali Golden State Warriorsi večeras idu na slabašne Netse gdje se očekuje BO. Nemam šta previše filozofirat jednostavno očekujem da će ih Warriorsi razbit i da Curry neće imat potrebe forsirat večeras i ići na 30+ poena.
User avatar
By Darko1987
#108495 DeAndre Jordan (DAL) 13,5 under @1,90 Bet365

Igrač koji sam sebi ne može iskreirati poen da je sam pod košem, večeras na najboljeg defanzivca, under jedina opcija. Barnes se vratio, a taj samo gleda koš, Smith se takođe večeras vraća koji je teški forser, Wes vruć baš, uzima i on dosta šuteva, mada mislim da je i on večeras bliži under-u, Luka igra iznad mojih očekivanja, 19,6pts prosjek po meču uz preko 15 šuteva, za Jordan-a ostaju mrvice.

Mislim da će Dallas u ovom meču maksimalno forsirati spolja, Gobert i Favors su mnogo dominantniji u reketu, DeAndre jednostavno po meni nema šta tražiti. Tip-in Rudy ne poklanja, jedino što me malo brine je da Jordan evidentno bolje šuta penale, i to je jedina potencijalna opasnos za ovaj pick, 7 puta da zakuca ili pokupi promašaj protiv Utah nema šanse, a to su dva jedina načina na koje on poentira.

Utah jedino mogu napuniti centri koji imaju šut sa distance, ovaj balvan 2 metra od koša ne može poentirati, po meni pick dana!

Sretno ako neko prati... ;) 8-)

.