Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
User avatar
By deeboo10
#120127 J. Tatum (Boston) 15.5 over

Počeo je da šutira dosta više u poslednje vreme, ali zbog lošijih procenata ili manjka minuta nije mu podizana granica. Sinoć za samo 25' postigao 20 poena. Prosek poena 16.


Ne znam da li je u redu da pišem ovako kratke analize, ali samo napišem razloge zbog koga ga igram, da ne izvlačim neke detaljne podatke. Ko hoće da proveri uvek može :)
User avatar
By Shaw Hitcher
#120155 Image

Bet365 dao very generous line na njega.Jeste da u zadnje vrijeme uopste neigra kako treba ali Spursi pustaju vrlo puno poena na keca i mislim da ovo ima i te kako value.Jos mi uleva povjerenje to sto amerikanci koji igraju DFSa biraju njega danas na 37% sto ga stavlja na jedan od najboljih pikova po njih i zelim im vjerovati.Vazan mec i fokus ce biti tu.Inace BetVictor za koji ja mislim da je jedan od najboljih strana za nba kladjenje drzi Schrodera na 14.0 1.87 za over.
User avatar
By adis74
#120174 Drummond 15,5 više 5/10 Premier

Zaza Pachulia (leg) listed out Thursday.
Blake Griffin (rest) listed out Thursday.

Bio je izgledan i prije ovih izostanaka ,a ovako mu samo daje dodatan boost.
Odigrat će nešto više minuta , imati sigurno 4-5 više fga , a pored WCS-a bi trebao imati i ofanzivnih skokova
User avatar
By Korver
#120176 A. Drummond 15.5 više (1.85, Germania)

-Nema Grifina večeras, triba raspodilit priko 20 lopti. Protiv Spursa je Drummond igra cilu 1. četvrtinu i počeo u drugoj četvrtini bez pauze, tako da bi i ovdi triba imat visoku minutažu. Čuva ga Cauley-Stein, Andre je puno jači i snažniji i triba bi ga izdominirat u reketu. Očekuje se utakmica na veliki broj poena.

NBA ukupno: 14/16

P.S.
Postavljen i jedan tenis.
User avatar
By adis74
#120184 Tatum 16,5 manje Premier 5/10

Večeras očekujem bounce back Kyria koji je sinoć postigao 12 poena , istina za tri četvrtine ali ipak 9 šuteva za tri četvrtine je netipično za njega, Tatuma će večeras čuvati vjerovatno Richardson , koji je odličan perimetar defanzivac , sinoć je zabio 20 poena ali većina drugog poluvremena je bila kao garbage time , nazabijao se iz kontri te zbog lose komunikacije Pacersa . Tvrd protivnik i low-pace, mislim da je ovo pravo vrijeme za jedan slump game Tatuma gdje ide ispod 10 poena