Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
User avatar
By baja papaja
#125230 Lillard +25.5 pinnbet

Samo ukratko, gostuju Dalasu, nema ko da ga cuva, a na udvajanje visoko mogu opasno da najebu pa sumnjam da ce to raditi, dva puta im je ubacivao preko 30p ocekujem isto i veceras. Predhodnu protiv Spursa sam ga igrao over ostao na 24p sa 0od7 sutom za 3p i jako malim brojem slobodnjaka. To mu je prva utakmica ove sezone gde nije ubacio trojku. Veceras ocekujem vise bacanja za njega i generalno vise faulova ekipe Dalasa pa kada se ispuni bonus da ulece pod kos i juri neku 2+1 igru. BO ne ocekujem, Dalas iako u rebuildu ima i dalje lepu ekipu a kuci su dobri. Lilard bi sa preko 20 suteva i preko 5 slobodnjaka trebao da prebaci ovu granicu.

Fournier +15.5
Gordon je q mada i sa njim igram ovo, Orlando @Atlanta, ocekujem nesto brzu kosarku gde ce se pokrenuti spolji igraci Orlanda, Fournier igra toplo hladno, uzece 15ak suteva, odbrana na njemu je slaba, kao i cela spoljna linija Hawksa, ako krene da se igra brzo ide Evan over bez problema, mada se igraju akcije za njega i na postavljenu odbranu tako da mi ovaj tip uliva poverenje.
Igrao sam sa ove tekme i Vucka, iako je Dedmon fizicki snazan Vucko ga je proslu nekoliko puta izvlacio napolje pa probijao ulazim, takodje tu je pnp koji vrte i ako to krene da upada eto ga preko granice. Slabije igra u poslednje vreme a i nemam mnogo srece sa njim ali eto nisam mogao da ga ne igram.

Ayton +15.5 ovo sam igrao u Mocartu ne znam da li je jos ta granica
Poslednjih par utakmica je uhvatio lepu formu, veceras sa Kingsima preko Vilija moze definitivno da poentira, imace 15do20 lopti cak i ako se Buker vrati u to sam siguran, igrace se brzo, Ayton ce traziti svoje, dobro se otvori u reketu, midrange upada, mogao bi vrlo lako na 20ak poena ponovo.

Curry +25.5
Malo me plasi ovde BO ali ipak sam ga odigrao, vezao je nekoliko za njegov standard slabijih partija, veceras kuci sa Majamijem, za njega svakako odbrane nema kada udje u svoj mod, KD ne forsira jer realno ne mora to je sve jasno, Klej igra svoje, nadam se da Kari veceras ispaljuje preko 20 lopti a tu over igram bez razmisljanja. Jedino se bojim da ih ne ubiju na pocetku jako pa da odrzavaju veliku razliku do kraja trece gde ce onda presedeti poslednju cetvrtinu pa zbog toga nizi ulog.

Nemam stvarno vise vremena da ispisem detaljnije, osim Aytona ostalo je iz pinbeta, srecno svima.
User avatar
By baja papaja
#125232 Dedmon +1.5 3pt field goals @2.4 pinnacle

Kvota mnogo jaka za ovu opkladu, Vucevic je prosli njihov susret nakon pika obracao paznju na ball handlera a Dedmon je vise puta ostajao solo na trojci. To govore i brojevi tada je imao 5 ubacenih iz 7 pokusaja, danas su dovoljne 2 ubacene za prolaz sto je meni za ovakvu ponudjenu kvotu mustbet. Dedmon sutira 4-5 puta po utakmici za 3p u poslednjih par meseci, to je postao standardni deo njegove napadacke igre i ako Vucko bude ponovo onako pustao sut ne bojim se ni malo za ovaj par.