Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
User avatar
By baja papaja
#126517 Vucko over 11.5rebs pinakl
Ja sam ga uhvatio na 2.05 sad je vec manja ali ovo mi je najjaci tip danas, Klivlend jako supalj dole jako cesto igram ove jake centre over protiv njij i ne secam se kad sam pao poslednji put. Vucevix ne juri ofanzivne ali zato odlicno obezbedjuje defanzivni. Od Zizicca je dosta jaci, ova margina izuzetno povoljna i ovo ko moze neka udari jace.
User avatar
By Jeffrey
#126518 Marc Gasol over 8,5 skokova
stake 5/10 kvota 1.75 b365 i pinnacle
Ibaka je suspendiran znači Gasola očekuje veća minutaža večeras, Gasol is expected to play "heavy minutes" in Serge Ibaka's (suspension) absence, sa Ibakom u polju Gasol od kada je prešao u Toronto igrao manje više 22minute, skupljao 6-7 skokova, e sada u ovim uvjetima Gasola očekujem na cca 33+minute ako ne i više, time na 10+ skokova
Lal dopuštaju protivničkim centrima dosta skokova, Mcgee nije igrač koji je poznat da će brati more skokova, a i nemaju ambicije više za playoff pa nema ni obrane, tako da samo ako gasol dobije svoju poveću minutažu ide ovo sa pola gasa.
Dobra preporuka je i over 12,5 poena, ili lovci na kvote double double gasol kvota 3 pinnacle, 2,55 b365
User avatar
By baja papaja
#126520 Ja sam se lomio jutros dosta za Gasola ali sam na kraju uzeo over 3.5asista, kvota je slaba, nesto oko 1.6, ali mi je daleko sigurnije od skokova, nije on bas lik koji ce se ubiti da uhvati loptu a granica nije naivna, cak i u Memfisu dok je bio nije bas cesto isao preko 8rebs. Pre ce doci nego nece ali mene je odvuklo da ga ne odigram.

Uzeo sa te utakmice i Siakama under 8.5 svi su tu nema potrebe da siluje skok, tu ce se verovatno Kawhi najvise trpati da uhvati loptu, isto je kvota oko 1.6 bila.
Uzeo i Lowrya over 4.5 u betferu, mala uplata ali vezao sa Rendolfom dok je bio u ponudi pa onda daju malo vise, niska granica za njega prebaci je bas cesto, sad nisam kuci da vadim statse ali uzele su se lepe pare ove godine na Lowry 4.5 over.

Igrao tu jos LeBrona over 7.5 i McGee under 7.5.

Takodje mi je odlican Barnes over 5.5 na 2 kvotu u pinaklu, igrao sam ga proslu isto over pa pao ostao na 4 ali nije mu se dalo nikako, veceras se to vraca, pre neku noc sa Bostonom 8 skokova, a od kad je u Kingsima bas cesto ide preko ove granice.

Collison over 3.5reb svuda i Matthews under 2.5 asist isto meni dosta lepi parovi, nemam sad vremena da pisem opsirnije ali hocu veceras :)