Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
User avatar
By Rocchi
#127437 Napokon!!!!

Danas samo jedan par ali sutra ce biti haos.

J.Holiday preko 19.5 wwin,premier,betlive

Holiday has stated his preference for working off the ball. Cutting and moving into scoring opportunities is his preferred approach, not dominating the ball by dribbling through the crowds like past NBA MVP winners. Scoring leaders are always in the MVP conversation, but Holiday has averaged 21.2and 19 points per game in the last two seasons.

Griffin granted Holiday “permission to dominate” this season. Holiday does not need to change his game, just his level of urgency in getting to the rim and drawing fouls. An extra couple of layups and free throws instead of possible assists will push Holiday up the scoring charts considerably. Running plays and rolling screens that benefit Holiday’s attack mode offense would show the Pelicans are serious about this being Jrue Holiday's team.

Nema Davisa a granicu mu ostavili od prosle godine, realna granica 23.5 mu je sad. Vidim online ove klade ga cak i do 24.5 imaju.

Sretno svima i budite spremni za sutra, priprime danas vec idu jer sutra ce blokirati granice u minutama.
User avatar
By Darko1987
#127440 Pozdrav ekipa, konačno kreće NBA, očekujem ludu sezonu, evo jedan single i od mene pa da počnemo kako treba... :roll: :mrgreen:

Pascal Siakam (TOR) 21,5 Over @1,72 PINNACLE

Most Improved Player, prsten na ruci, max ugovor u džepu, šta reći za ovog momka???!! :shock: :o Još na sve to Leo je napustio Toronto, ja iskreno očekujem da on ove sezone bude na prosjeku od 25-26 poena. Napredovao je u svim mogućim segmentima igre, sa 130M$ za 4 godine su mu dali do znanja šta misle o njegovom napretku i šta od njega očekuju u budućnosti, prosto Raptors-i u njemu vide franšiznog igrača i ne postoji ni jedan razlog da on ne nastavi svoju nevjerovatnu NBA priču.

Otvaranje sezone, domaći teren, a protivnik savršen, očekuje se tekma oko 230 poena, run&gun u najavi. Matchup bi trebao biti Ingram, mada u nekim kombinacijama i Meli možda počne tekmu, ali po meni to nije toliko bitan faktor jer očekujem da večeras "pojede" obojicu!! Holiday i Ball će sigurno pritisnuti bekove, Gasol&Favors takođe tvrd matchup. Iz svega ovog dolazim do zaključka da Siakam večeras ima najlakšeg čuvara gdje bi morao da izdominira u ovom duelu.

- Patrick McCaw (left knee soreness) will not suit up for Tuesday's season opener against the Pelicans.
- Rondae Hollis-Jefferson (sore left groin) has been ruled out for Tuesday's season opener against the Pelicans.


McCaw i Hollis-Jefferson večeras neće igrati, ne toliko bitni igrači ali očekuje se i od njih u toku sezone da budu dio rotacije, i veliko je pitanje hoće li novajlije dobiti minutažu, ako se ipak Nurse odluči da koristi provjerene snage Toronto će večeras u rotaciji imati 8-9 igrača, što po meni pojačava ovaj pick, gdje bi Pascal mogao u igri biti oko 40 minuta i pokrivati pozicije SF-PF u nekim kombinacijama. Prva je tekma, statistika od prošle sezone ne igra nikakvu ulogu, ali kao što rekoh od njega se očekuje ove sezone dodati napredak gdje će imati ulogu prve napadačke opcije.

Ako ne bude nekog ranog odvajanja u šta prosto ne vjerujem, očekujem da Siakam u igri bude 37-40 minuta, 15-16 šuteva minimum, vidim ga u ovoj jurnjavi dosta i na liniji penala, protiv Ingram-a i Meli-a na otvaranju sezone ovih 21,5 mi izgleda baš nisko, tako da sam ga ja uzeo bez neke dileme.

Sretno svima... ;)