Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
User avatar
By DirkNowitzki
#127494 K. Porzingis (DAL) 19.5 OVER koef 1.76 Bet365

Ovo po meni je MUST BET veceras. Porzingis veceras nema ga ko cuvati. On je jedan od najvisokijih igraca u ligi sa 221 cm, dok u Pelikanse najvisi je Okafor (centar ekipe) 10 santima nizi, dakle 211 cm. Dodamo i da Porzingis i ne igra centar (to igra Maxi Cleber) sto dodatno daje plus ovom opkladi, zato sto najvisi na njegovu poziciju koji ce ga cuvati je Ingram (206 cm, cak 15 santima nizi !!! ). Pelikane igraju brzu kosarku, granica na koseve je postavljena na 227 poena, tako da vidim Porzingisa na 13-15 poena do poluvremenu, a u drugo poluvreme da zavrsi posao. Jedino sto moze da posere ovu opkladu je BlowOut, problemi sa licnih gresaka ili neka povreda (ove tri stavke u opkladi su stalno faktor X i niko ih ne moze predvideti)

F. VanVleet (TOR) 14.5 OVER koef 1.85 Mozzart, Sportlife, Maxbet

Odlaskom Leonarda, veoma se povecao VanVleet-ov usage rate. Na otvaranju sezone postavio je career high 34 poena (5/7 trica). U ovaj novi Toronto bez Leonard-a, glavna rec u napadu je svakako Siakam, a posle njega sada je Van Vleet (neki ce reci da je druga opcija Lowry, medjutim nije tako zato sto Lowry uvek zeli prvo da doda loptu nego li da poentira). On je igrac koji ne razmislja dva puta dali ce pucati ili dodati, on trazi i namanju priliku da ispali neka trica koje ih pogadja solidno (40% u karijeri), ali on ne puca samo trice, agresivan je u napadu i cesto ide na ulaz sto znaci da ce pucati i nekoliko slobodnih bacanja koj ih izvodi sasvim solidno (83.6% u karijeri).

L. Markkanen (CHI) 19.5 OVER koef 1.85 Mozzart, Sportlife

Ekipa Bullsa se nije promenila, ista ekipa kao lani, gde glavnu rec u napadu imaju Lavine i Markanen. Gledao sam njihovu prvu utakmicu kod Sarlota u gostima, finac je ispalio cak 25 suteva !!! Lavine je imao problem sa faulovima i Markanen je bukvalno hvatao skok u defanzivi, i nikome nije davao loptu i igrao sve sam. Veceras ne mislim da ce ispaliti toliko suteva, ali ocekujem bar 15 suteva minimum. Proslu utakmicu nije ga posluzila trica (imao 1 od 7) a finac puca solidno trice (36% u karijeri). Igraju protiv Memfisa, koji je manje vise na njihov level sto znaci da ne ocekuje se neki BlowOut nego borba do zadnji minut.

D. Booker (PHO) 25.5 OVER koef 1.85 Supersport

Danas je centar Ayton suspendovan na 25 utakmica, sto kod Feniks znaci da ostaje samo jedna napadacka opcija, a to je Booker. Ocekujem od Booker-a nesto slicno kao sto je to radio Harden proslu sezonu, a to je da ima oko 30 poena prosek po utakmici. Sve ostale igrace Feniksa nisu sposobni da daju vise od 15 poena po igrac, a neko mora poentirati. Protivnik Denver koji isto kao i Feniks zeli igrati brzu kosarku (granica je postavljena na 220 poena) sto je dodatni plus ovoj opkladi.

Skor 3/4 Uspjesnost 75%