Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
User avatar
By sky014
#127717 Davis 26.5 over
Markanen 17.5 under

Dubl usko vezan, uzročno posledična veza.

Davisa nema ko da sačuva u Čikagu, samo teški BO ga može ostaviti ispod, večeras očekujem da nastave kako su igrali do sada, gde Lebron razigrava ekipu a Davis ima najveći usage rate što se tiče uzetih šuteva. Dominantniji od Markanena, napraviće mu mnogo problema.
Što se tiče Markanena njegov usage rate je standardan, ne blista i na ovu granicu ima više undera ove sezone. Da bi prešao ovu granicu mora uzeti više od 15 šuteva i imati dobre procente ili sa svojim usage rate-om gađati trojke perfektno. Ono što mu je u utakmicama gde je imao overe bilo upečatljivo su slobodna bacanja koja danas ne očekujem da može dobijati protiv AD.

Image
Ova statistika danas u odnosu na juče ima smisla jer su obojica otrpilike na tom usage rate-u i ove sezone.

P.S Slobodno napišite da" pametujem" i dajem par koji i mala beba može napisati ali valjda je poenta da ljudi napišu analize i pokrene se ovo malo... Rakija se peče u Kazanu, jer samo u Kazanu postaje rakija i nikako više...

Dodatak
T.Thompson 13.5 over Thompson ove sezone je dobio jači usage rate a Boston nema igrače koji mogu ga dole sačuvati, imaće ofanzivnih skokova, forsira, dozvolili su mu, očigledno pred trade da bi mogli da ga bolje "naplate"

Vučević 17.5 over Na osnovu utakmica OKC koje sam gledao svaki ozbiljniji centar im je otišao u over, tako očekujem večeras Vučevića da iskoristi prosotr koji će imati.
User avatar
By djare28
#127732 Ono što je bitno za duel Markanena i Dejvisa je da oni ne provode deo meča zajedno na terenu. Dejvis igra čitavu prvu četvrtinu, pa sedne na početku druge, dok Markanen odigra prvih 5 minuta, pa odmara 5-6. Uđe u igru ponovo pred kraj prve četvrtine, oko minut pred kraj, pa igra 5-6. Praktično u tom drugom izlasku na teren provede sa Dejvisom minut-dva, a 4-5 minuta ne. Tako da ukupno u meču sigurno ima 9-10 minuta kada nisu zajedno na terenu. Čikago generalno igra u tom ritmu 5min igre, 5 odmora.