Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
User avatar
By The Process1991
#129755 Naravno.

Doncic manje iz razloga sto nije u bajnoj formi a i kada je u top formi protiv Denvera ne prolazi preko granice,ako se ne varam svega 1-2 puta je isao u over sve ostalo ispod te granice. Cuvat ce ga ili Harris ili Murray ali s time da naravno Denver uvijek udvaja protivnickog playa

Valaincunas vise iz razloga sto nema Moranta naravno,ali i gledao sam zadnje dvije utakmice Memphisa protiv Lakersa gdje je zabijao 14 odnosno 13 poena,znaci granično,no treba napomenuti da je igrao protiv dva najbolja obrambena igraca u ligi(Gasol i Davis),cak i protiv njih je bio granican i uzeo je dosta suteva,oko 14. Igra nekih 25 min po utakmici ali u tome vremenu je prva ofenzivna violina Memphisa,uz Brooksa naravno. Match up mu je Drummond koji je jako los obrambeni igrac, strasno neinteligentan i uvijek ima problema s fizicki jakim centrima kao sto su Embiid, Valaincunas i slicno. Ponekad imam dojam da se i dozira u obrani jer lako ulazi u probleme s osobnima.
User avatar
By Alexey35
#129757 Oldridz under 15,5 maxbet

Pisano vec o tome, ali prosli put nije zaigrao zbog kolena, veceras bi trebalo da igra ako ne bude nekih last minute promena. Mnogo igraca u Sparsima uzima suteve i moze da poentira pa bi Oldridzu trebalo da ostane manje suteva, dodatno zbog igraca koji ce ga cuvati.