Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
User avatar
By josephbrown
#155796 Curry 31,5 manje

Dosta se ispuhao zadnja 2 meča protiv Netsa i Cavsa , igram čisto na osjećaj i na to da mislim da će Toronto baciti Barnesa na njega , da ga gonja citavu utakmicu, ne mora ga zaustaviti već čisto natjerati ga trči više i da ga umara koliko je to moguće više.
User avatar
By Zion89
#155797 Koji je smisao ovakvog postavljanja u 1 minut do podne što se kaže ili u masi kladionica kad je već počelo?Uostalom nema ni naziva o kojim se kladama radi?
User avatar
By UcenikBGD
#155798
Zion89 wrote:Koji je smisao ovakvog postavljanja u 1 minut do podne što se kaže ili u masi kladionica kad je već počelo?Uostalom nema ni naziva o kojim se kladama radi?

100 % si upravu.

Ali nema admina da reaguju pa prolazi sve i svasta,
Nema mnogo cega ovde svrhe,a ni kladjenje na igrace sve manje ima svrhu,jer u sekundi reaguju i sklanjaju sve igrace sa meca gde izadje neki info. Tako da nema svrhe ni postavljati te parove,kao pre neko vece kad objave ne igraju Kari i Green, dodju i Wigins i Pole kao i Pejton koga je neko ovde predlozio,ali nema svrhe predlagati ni kucati te tipove jer ne mogu ni da se stignu odigrati,a kamoli da se otkuca ovde post i objavi,i onda da neko procita i uplati, to je nemoguca misija.
User avatar
By DejanB
#155800 U pravu ste ljudi, ali ovdje je nekada znalo biti po 5-6 stranica ispisanih sa raznim razmisljanjima i informacijama u vezi parova, a sada nema ni 5-6 postova.
Znacilo bi dosta i kada bi se napisalo npr.
Veceras je Curry ? i u slucaju da ne igra, Poole ili Wiggins ili oba su over.
Pa neka onda ovakvi kao ja prate makar info kad vec ne gledamo utakmice.
User avatar
By DejanB
#155803 Pa tako sam i napisao, ako se ne varam.
5-6 stranica raznih misljenja i informacija, od ljudi koji gledaju utakmice.
Jedino sto sam napisao ovdje u ovoj temi pa si zato pomislio da mislim na analize.
Nego sta ti nbaspecialtips mislis o...
Washington 1
Ingram over 22,5
T. Young under 25,5
T. Maxey over 20,5

Zaglavili smo na ovoj temi, ali ajde sta je tu je.
Ocijeni ovo moje razmisljanje :D
User avatar
By coronavirus
#155804 Bilo je po 5-6 stranica analiza, kvalitetnih i supjih, i pamtim ksd si se ti nbaspecialtips registrovao i poceo da pises, mene su banovali 2015-2016 al evo vratio sam se, da vidim moze li sta da se uradi ovima kriminalcima iz kladionica