Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
User avatar
By NBA Knight
#46134 Kao što znate, stigao je 2. update aplikacije koja je sad puno moćnija nego prije, a brzo ubacujemo još neke podatke koje ja smatram bitnima za pomoć pri analizama.

Vidio sam da je bilo nekih pitanja oko app-a i da su neki tražili da otvorim posebnu temu tako da ovdje pitajte sve šta vas zanima pa ćemo objasniti.

Također, ako nađete neke greške šaljlite ovdje da provjerimo o čemu se radi

http://nbaknights.com/nba-igraci-granice/
User avatar
By NBA Knight
#46140
xreceved wrote:Može neko da mi objasni ovo _/30? Nije mi najjasnije to.

To označava koja su momčad u cijeloj ligi (od 30 momčadi) za tu brojku. Npr. 1/30 za broj poena znači da su momčad u ligi koja dozvoljava najmanje poena na toj poziciji. 30/30 znači da su momčad koja dozvoljava najviše poena s te pozcije.

Isto tako i za postotak šuta. Evo copy/paste mojih uputa od jučer pa pročitaj

Image

Evo na slici npr. - Golden State prima 20,5 s pozicije SG i po tome su 11. najbolja momčad lige, ali realno možemo reći da bolje brane tu poziciju jer dopuštaju samo 39% ubačaja i po tome su 2. najbolja momčad lige. Radi se o tome da igraju brzu košarku i onda se slika primljenih koševa malo iskrivi jer automatski protivnici dobiju i veći broj napada...
User avatar
By Tyrion
#46639 Kao prvo bi htio da pohvalim vas trud,aplikacija je extra :D ,a znam da je se spominjalo i moguce ubacivanje domacih kladionica u aplikaciju,pa me zanima kako stoje stvari oko toga :D
User avatar
By Vjeko
#50382 Ee ljudi, imam pitanje u vezi marathonbet kladionice, šta ja trebam njima kopirat da mi acc bude važeći? (prenesi dokumente) e sad ja neznam sta tocno.. i svaka cast na trudu s aplikacijom :)