Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
User avatar
By Hubner
#57731 BENFIKA B - AD FAFE 1 & 2+ (2,05) @Kladionica Soccer

Domacin je na papiru jedna od najjacih ekipa u drugoj ligi sa pregrst talentovanih igraca koji prave razliku na ovom nivou. Gledao sam ih ove sezone i zaista izgledaju fino za taj nivo fudbala.
U maloj su rezultatskoj krizi, sa tek jednom pobedom u prethodnih 5 utakmica ali na svom terenu igraju odlicno 4-3-0 ove sezone, gde su bili u seriji od 4 pobede i imali prakticno dobijenu utakmicu protiv Covillhe u kojoj su ispustili 2:0.

Goste sam gledao pre nekih mesec dana kad su gostovali Portu B i izgubili su laganih 4:0 napravivsi brdo amaterskih gresaka, prvenstveno defanzivnih.
Delovali su kao razbijena banda gde se ne zna ko pije a ko placa (https://www.youtube.com/watch?v=sYa-Pwxs0Mk) ( https://www.youtube.com/watch?v=HlAiAxE7_80)

Posle tog meca su gostovali Famaliciu i izgubili 3:1, da bi potom izgubili kuci od Cova de Piedade 1:3.
Predzadnja su odbrana lige sa primljenih 26 golova na 15 utakmica.

Po transfermarktu vrednost Benfikinog B tima je 15,85 miliona (najskuplji u ligi), dok je vrednost AD Fafea 2,06miliona (poslednji u ligi) http://www.transfermarkt.co.uk/segunda- ... bewerb/PO2

Kvota je u padu, pada na nekih 1,57, a u Sokeru je i dalje 1,70, odnosno 2,05 za tip koji sam igrao. http://www.oddsportal.com/soccer/portug ... -2Pnd8Fp5/

Srecno svima koji prate.

edit : Pad, 0:1 FT.
User avatar
By BogdanovicMVP
#66114 Ja sam za sitno uzeo duvnjak manje od 3.5 gola. Uporno su Babića pitali zašto duvnjak nije igrao u napadu protiv Njemaca na što je on iznervirano govorio da to ponavlja već 5 dana, da duvnjak ima problema sa koljenom pa samo igra obranu i kad se može povest kontra, na organizirani napad ide na klupu.
E sad, pitanje je hoće li danas igrati u napadu, odnosno može li, ali nekako mi se cini da prvo poluvrijeme nece sigurno igrati pa ce vidjeti kako utakmica bude isla, ako bude gusto eventualno se priključiti napadu drugo poluvrijeme, a ako se odvojimo i budemo imali utakmicu pod kontrolom, nece ni igrati. To je neko moje viđenje, ali tu ima puno upitnika pa za niži ulog.