- 18 Jan 2018, 16:29
Dimitrov-Rublev 2
Wwin: 3.04
Nevjerojatno kako su kladionice podcjenije mladog Rusa. Usudio bi se reci da vece sanse vcrs ima Rublev.Buduci top3 igrac po meni, razarač iz oba udarca, prejaki forhend i bekend, na servisu treba jos raditi , uglavnom ima mjesta napretku..Igra sa velikim samopouzdanjem na ovom turniru a i brza podloga s nižim odskokom mu itekako odgovara tako sa mislim da bi na ovom turniru mogao napraviti jedan bum .Puno je talentiraniji od Dimitrova al na strani Grigora je iskustvo , pogotovo sto Rublev ima samo 20 godina al njegovo vrijeme tek dolazi. Dimitrov je slabo usao u sezonu i van forme je.. u Brisbaneu se mučio i ispao od Kyrgiosa a ni u Melbournu mu bas i ne ide. 2 kolo je jedva prosao, odigrao je katastrofalan mec protiv McDonalda i samo ga je srece spasila te pad koncentracije malog Amerikanca u 5 setu , pogotov nakon onog laganog voleja kojeg je promašio za 7-7 i duple nakon tog za mec loptu Dimitrova sto se ispostavilo ključno.Mislim da je steta ne iskoristiti ovo po koeficjentu 3 pogotovo ako se znaju radne "navike" Griše te kako mu se ovo prečesto dogadja tokom sezone i nikako da uhvati konstantu...