Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
User avatar
By Kosarkaski amater
#131178
Nasir Jones wrote:ESTAVE TICKET
Sanad 4,5-
Mem 4,5+
Reinkind 3,5+
Madadi 3,5-


Prepisao od doktora ovo i ove igrace,nedu i cola,raspisao sitno :D juce sam prepisao de coloa i onu zivotinju rejnoldsa,nisam stigao micica i dodao samo walla,Hvala brt,igras ovo bas dobro,pratio sam te i ranije ali nisam uplacivao jer imamo obaveze pa ne gledam evropske tekme,sad sam na planini odmaram pa te pratim.Opusteno je kod mene to,samo udri pa kad prodje prodje.Svaka cast vidi se da pratis.Ovaj mem je u mozzart 3,5 kvota 1.7
User avatar
By TipsAllSports
#131549 Palmeiras vs Santos crveni karton
Kvota 3,20 Hrvatska lutrija

Finale kupa Libertadores, oba brazilska kluba, znači znaju se dobro i još je veća tenzija, inače na poslednje 4 medjusobne su bile 3 crvene karte.
U 6 utakmica Palmeirasa (osminafinala,četvrtfinale, polufinale) je bilo 4 CK.
U poslednjih 6 utakmica Santosa je bilo 5 CK.
Još da pomenemo sudiju, Patricio Loustau, argentinac, ima prosjek 0,5 CK po meču. Na poslednje 4 utakmice u Argentini je pokazo 6 crvenih.
Ovdje sve pokazuje na crvenu, ja imam i u jednoj kladionici 2 CK kvota 10,5, pozdrav i sretno svima koji prate!
User avatar
By jaxteller
#132307 NHL Tampa Bay-Detroit RW 1&5+ @1.96 mozzart
Tampa daleko bolja ekipa, pobeda ne bi trebalo da se dovodi u pitanje. Na svom ledu nisu izgubili od Detroita od 2015. godine. Očekujem i efikasnu utakmicu pa sam dodao i golove, može i bez toga naravno po manjoj kvoti. Tampa u proseku na nešto više od 6 golova ove sezone, Detroit na 5.