Ako imate neka pitanja ili zahtjeve slobodno ih tu napišite
User avatar
By NbaNba
#108007 Cisto da znate, nemoguce se registrovati na forum ili prijaviti, jer van reCAPTCHA ne radi..Onaj kod kao da potvrdis da nisi robot, sta vec..Vjerujem da je zato aktivnost slaba, poy
User avatar
By treca smena
#128944 Posto forum polako izumire, na moju veliku zalost. Nekada je ovo bilo veoma kvalitetno mesto sa ozbiljnim predlozima.
Ja nikada nisam bio ljubitelj NBA kladjenja ali sam dolazi i gledao.
Mislim da ako hoce da se odrzi forum treba da napravimo grupu na viberu ili gde i da ako moze bude zatvorenog tipa.
Treba malo vise da se izreklamira forum da privuce nekako opet ljude. U jednom trenutku forum je toliko bio ozbiljan da su kladionice pocele da mestare po njemu.
Treba ovu pricu opet pokrenuti.
User avatar
By NBA Knight
#128979 Vratit ćemo se. Nažalost ja sam zbog neočekivanih životnih razloga bio potpuno isključen iz priče praktički otkad je počela sezona i nisam bio u mogućnosti raditi niti 1% onoga što sam inače radio za stranicu i zajednicu, nazovimo to tako "iz sjene". I sami znate da tipove nisam davao dugo, al od ove sezone prvi put nisam doprinosio stranici svim tim malim stvarima od marketinga, organizacije, nadogradnje foruma i opcija, aplikacije itd.

Jbga, to je život. Dogode se neke loše stvari, a kad te stisne na loš način izgleda da zna držat jako dugo.

Vratit ćemo se. Treba mi još samo par dana i moći ću nastavit radit svoje ko i prije i nadam se da ćemo zajedno vratiti forum na staro ili bolje. Živili!
User avatar
By Nikita
#155668 Pozdrav drustvo, da li moze pomoc? Zanima me da li negde u Srbiji trenutno ima kladionica koja pusta vezivanje meca sa igracima sa istog meca? Hvala unapred :D