Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
User avatar
By Z-Bo
#104542 E. Gordon - 21,5 manje

Ja cu da uzmem njega na ovoj visokoj granici protiv raspalih Sunsa. Istina da je u dobroj formi i da se ocekuje dosta poena ali ne vidim ga preko 20-25 min. i za to vrijeme ga ocekujem na nekih 15 do 20 poena. Plus bi bio da igraju CP3 i Ariza a da on krene sa 2nd unitom, iako bi tu bio prva opcija u napadu mozda bi dobio jos manje minuta zbog razlike koju ocekujem vec na poluvremenu. Ovo pada u vodu ako on odigra izuzetnu utakmicu kao protiv Chi za to malo vremena ili ako im Sunsi naprave problem ali stvarno ne vidim mogucnost da oni vec na pol. ne budu na -30. Prosjek mu je inace oko 18 poena ali mu je granica veca veceras jer ima jako dobre % u zadnje vrijeme a i malo jacu minutazu.
User avatar
By tyrekeevans
#104545 Phoenix 100,5- 1,85 Mozzart

Idemo ponovo sa Sunsima under, kao i protiv Clippersa pre neko veče. Opet bez Bookera, Warrena, Lena, Chandler out do kraja sezone što i nije bitno za ovaj tip. Postoji šansa da ne zaigra Payton (protiv Clippersa nije, a mislim da neće ni večeras) uz njega i Dudley, što dosta sraćuje rotaciju, tako da od igrača koji mogu imati neki znatniji učinak u napadu ostaju Ullis, Daniels i Jackson. Biće dosta trčanja na terenu tako da će ova skraćena rotacija uticati na igrače, očekujem lošije procente šuta. Igrali su ove sezone 3 puta, Phoenix postizao 102, 95, 116 (skoro polovinu poena postigli Booker, Warren i Monroe koji je tada bio u rosteru). I u ova dva meča su bili kompletni, takođe Booker i Warren blizu 50 poena ubacili. Houston u poslednje vreme ostavio mnogo ekipa ispod 100 poena na svom terenu, ekipa koje su dosta kvalitetnije od ove večerašnje Phoenixa. Jednostavno ne vidim način na koji će Phoenix prebaciti ovu zadatu granicu, i očekujem Houston na nekih 120 poena, uz pobedu BO, a Phoenix na ispod 100.
User avatar
By Miki28
#104546 C. Anthony 14.5 under ( soccer )

Ovdje idemo po formi, Mela nema nigdje. Totalno je van forme, sut ne ulazi a u u zadnje vrijeme ga i lopta zaobilazi u napadu Okc. Jeste da igraju sa Denverom, da se nekad losa serija mora prekinuti ali ja nastavljam sa njim. Fine novce donosi zadnje 2 nedelje pa idemo dok god ide sa njim.
Tesko je i gledati kako je propao ali tako je kako je.

PG se vraca u formu lagano, ima fin matchup vcrs dok Mela ceka Milsap koji ga moze neitralisati, ovog Mela dok onog ranije je mogao samo da isprati pogledom ali takvo je vrijeme doslo, nekada 2 allstara jedan protiv drugog a ni blizu neke dobre forme
User avatar
By Miki28
#104548 J. Harden 25.5 over ( mozzart )

Mozzart se vodi logikom da ce biti BO i da ce Harden odmoriti 4/4 a ja se vodim time da ce CP3 i Ariza odmoriti vcrs a Harden malo izeti loptu i napuniti kos Finiksa onako kako on zna, cak i za jedno poluvrijeme.
Odmorio je par dana, tolikp blizu je onogo sto zeli a to je MVP a nije mu bas siguran jer LBJ pruza sjajne partije i o njemu se prica i pise pa bi mogao Harden jednh ludacku partiju protiv Sunsa. Granica jako povoljna za probati ga over

.