Biram Lebrona i Bila.
JAMES 28.5 + Soccer
Gledam i ne verujem da Lebron bukvalno svaku utakmicu mora dobro da se iscima da bi pobedili. Imaju i ostali ucinak ali sto se tice ove utakmice mislim da Lebron mora opet preuzeti stvari u svoje ruke da bi dobili. Ne ocekujem BO, vec samu borbu do kraja meca. Lebrona nema ko da zaustavi i ako ga zaustavi to ce biti faul i slobodna.
BEAL 21.5+ Soccer
Vratio se Wall i sada je Beal taj koji uzima suteve i ne kreira igru kao sto je bio slucaj dok nije bilo prvog pleja. Ocekujem od njega jos jednu partiju sa bar 22+ poena . Ocekujem ga na jedno 20 suteva uz dobar procenat suta i bar jedno 3 trojke pogodjene. Ima sve predispozicije da predje realno smesnu granicu za njega.
JOKIC 22.5 + Soccer
Od kada nema Harrisa, Jokic je konacno pokazao kakav je igrac u pitanju. I koliko mu malo fali da svaku utakmicu odigra perfektno. Znamo da KAT ne igra nikakvu odbranu i da lako moze da udje i u problem sa licnim i Jokic ce imati svu slobodu da puca i trojke i da ide na prodore. 2 tekme protiv MIN oba puta 22 pts, a danas moze i lako da predje jer je ovo direktna borba za PO i jos igraju kod kuce. To je dodatna motivacija.
MITCHEL 22.5 + Soccer
Sta reci za ovog igraca osim da je razvalio prvu sezonu. Dok je na istoku sve reseno, zapad je uvek interesantniji i mnogo jaci. Borba do poslednje utakmice. Klipersi jos nisu izgubili mesto u PO i imaju jos neke sanse. Veceras ocekujem od Micela da eksplodira i lagano predje ovu granicu. Po meni on ima najlaksi match-up veceras. + graju kod kuce + sa ovom pobedom mogu komotnije da docekaju PO.
To je to od mene, sretno ko prati.
Maxbet 1,75
Analiza: Juta večeras na svom terenu dočekuje ekipu Clippersa. Rubio ušao u dobar ritam, vezao dve jako dobre partije, protiv Minesote je za samo 27 minuta na terenu ubacio 23 poena uz šut iz igre 9/14 (64,3%), od toga samo jedan promašaj u šutu za tri poena 5/6 (83,3%), dok je u zadnjem meču protiv Lakersa za 33 minuta na terenu ubacio 31 poen uz ponovo jako dobar šut iz igre 10/16 (62,5%), od toga 4/7 u šutu za tri poena (57,1%) i bez promašaja sa linije za slobodna bacanja 7/7. Rubio je igrač koji zna da udje u seriju od nekoliko dobrih partija, kao što je bio slučaj krajem januara i početkom februara kada je vezao 6 meča na kojima je prešao granicu i na kojima je imao prosek od čak 22,3 poena, ili sredinom prošlog meseca kada je u 9 meča 7 puta išao preko granice. Clippersi ove sezone jako loše brane poziciju pleja, posle SG pozicije, od protivničkih plejeva primaju najviše poena, u proseku prime 23 poena za 48 minuta, pa očekujem da Rubio večeras to iskoristiti i nastavi sa dobrim partijama, kao što je bio slučaj protiv Minesote i Lakersa. Tokom cele sezone on je na proseku od 30 minuta za vreme kojih prosečno ubaci 13,2 poena, u proseku na meču uzme nekih 11-12 šuta i ima 42% šuta iz igre, medjutim večeras ga očekujem na barem 2-3 šuta više od proseka koji ima tokom cele sezone, jer je u dobroj formi. Večeras bitan meč i za jedne i za druge, ukoliko Juta večeras slavi, iskreno milim da Clippersima ostavlja minimalne, gotovo nikakve šanse za PO, dok ce tom pobedom sebi sigurno olakšati završnicu regularnog dela.
Pisao sam ga za proslu tekmu na 11,5 i odigrao sam ga bez razmisljanja cak i protiv Bostona. Na kraju je jedva presao i zabio tocno 12 i bas mi je bilo drago jer da je zabio jos koji kos sad bi granica bila puno veca.. Ipak je to bio Boston i prije svega je bilo bitno pobijediti. Najbitnije od svega je to sto je opet odigrao preko 30min i tako bi trebalo bit i veceras jer se mora maksimalno uigrati do play offa, dok je za ostale u ekipi ipak bitnije da odmore sto je vise moguce. Igraju protiv Brooklyna koji svakako ne igraju neku obranu i mislim da je Jabari veceras na bar 20 poena. Sve nesto bitno bitno ispisao ko da ja znam sta je njima bitno.. al svakako mi je par dana

Soccer 1,85
Analiza: Milvoki večeras na svom terenu dočekuje ekipu Brooklyna. Brooklyn je ostao bez plej offa ove sezone, nisam ih gledao mnogo ove sezone, ali jesam par utakmica i na osnovu toga što sam gledao video sam da je to ekipa koja igra brzu košarku, rano završavaju svoje napade, uzimaju dosta šuta van linije za tri poena, i sve to ide u prilog Parkeru, jer će imati dosta prostora u igri večeras. Milvoki je obezbedio svoje mesto na plej offu, a ukoliko tamo žele da naprave nesto vise biće im potreban i Parker, nakon povrede se polako vraćao u ritam, imao je limitiranu minutažu, ali u zadnje vreme ta minutaža je sve veća, uzima sve više šuta i polako se vraća u formu u kojoj je bio pre povrede. Vezao je par dobrih partija, pogotovo ona protiv Denvera, kada je na terenu proveo čak 39 minuta i za to vreme ubacio 35 poena, uzeo je čak 23 šuta na tom meču, pogodio 14 i imao 60,9% šuta iz igre, od toga 5/8 (62.5%) u šutu za tri poena. Večeras očekujem još jednu dobru partiju od njega, preko 30 minuta na terenu, preko 10-11 uzetih šuta i da sa lakoćom predje ovu granicu. Milvoki se trenutno nalazi na sedmoj poziciji i ukoliko stanje ostane ovako u narednih par dana, njihov protivnik u PO će biti Boston, pored glavnih igrača koji su ove sezone nosili ekipu, Giannis, Middleton i Bledsoe, biće im i više nego potreban, spreman i u top formi Parker, a večeras će imati priliku da protiv jednog lakog protivnika pokaže šta zna.
Dosta iznenadjujuca granica s obzirom na neko vidjenje danasnjeg meca. DeAndre je na prosjeku od nekih otprilike 28 min posljednjih 5 utakmica, oko 10-ak pts u spomenutim utakmicama. Previse mi je razloga u korist underu danas, Utah kao ekipa koja ubija dugim napadima i odlicnom obranom, Jordan je igrac koji najvise profitira s Teodosicem u igri, i definitivno se smanjuje njegov usage rate izostankom Tea jer se ne pravi previse akcija za njega. Par bi jos vise dobivao na jacini igranjem Gallinarija, koji dosta voli ulazak u reket, pritom ulazeci pod kos a ne proigravanjem DeAndrea. Treca stvar, ako je nesto poznato onda je to RIM defense Utah i odlicni Gobert i Favors pod kosem. Ne ocekujem lake poene za Jordana sto se tice otpadaka koje uzme napadackim skokom s obzirom da su i Favors i Gobert pogotovo igraci koji mu mogu fizikom i visinom parirati. Mislim da ce Clippersi priliku traziti sirenjem vanjskih linija Utaha, ulazima preko Mitchella i koristenjem poludistance i slobodnih krila, po meni jedini igrac kojeg ne bi dirao under kod Clippersa je Lou.
Cavsi doceku Wizardse. Gosti su po meni zadnje vrijeme svjesno gubili neke utakmice da bi isli na 8 poziciju i da izbjegnu Cavse i Boston ali posle vijesti oko Irvinga mislim da cemo vcrs vidjeti zanimljiv mec jer je i Was svjestan da je Boston prepreka koja se moze proci.
Love je u slabijoj formi, igra toplo hladno ali mislim da protiv Wasington ima dobar matchup da se vrati na pravi put i da ga Lebron razigra.
Prosli mec sa Torontom trojka je ulazila, 4/6 je sutirao a i protiv Was ce imati dosta prostora i naravno da ce Lebron to prepoznati i slati pasove Lavu a vidjecemo da li ce Lav imati mirnu ruku da ubaci te suteve. Ja mislim da hoce
Markif cesto ostane u piku i izgubi svog cuvara a dolje pod kosem Lav je snazniji i moze ga ugurati i zavrsiti poenima iz reketa.
Sve u svemu ocekujem dobar mec Lava i 20+ poena
HibbertManje wrote:DeAndre Jordan 11,5 manje HL
Dosta iznenadjujuca granica s obzirom na neko vidjenje danasnjeg meca. DeAndre je na prosjeku od nekih otprilike 28 min posljednjih 5 utakmica, oko 10-ak pts u spomenutim utakmicama. Previse mi je razloga u korist underu danas, Utah kao ekipa koja ubija dugim napadima i odlicnom obranom, Jordan je igrac koji najvise profitira s Teodosicem u igri, i definitivno se smanjuje njegov usage rate izostankom Tea jer se ne pravi previse akcija za njega. Par bi jos vise dobivao na jacini igranjem Gallinarija, koji dosta voli ulazak u reket, pritom ulazeci pod kos a ne proigravanjem DeAndrea. Treca stvar, ako je nesto poznato onda je to RIM defense Utah i odlicni Gobert i Favors pod kosem. Ne ocekujem lake poene za Jordana sto se tice otpadaka koje uzme napadackim skokom s obzirom da su i Favors i Gobert pogotovo igraci koji mu mogu fizikom i visinom parirati. Mislim da ce Clippersi priliku traziti sirenjem vanjskih linija Utaha, ulazima preko Mitchella i koristenjem poludistance i slobodnih krila, po meni jedini igrac kojeg ne bi dirao under kod Clippersa je Lou.
Jel se isplati igrat ga na 10,5-?