Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
User avatar
By Miki28
#105565 J. Butler 18.5 over ( volcano )

Minesota-Denver, cijela sezona staje u ovaj mec. Pobjednik ide u PO, porazeni na raniji odmor. Nema stednje danas, ide se all in a koga bolje tad izabrati nego covjeka kome je nadimak Jimmy buckets.
Vratio se iz povrede, dozirana minutaza zadnja 2 meca posle povratka ali danas nema stednje. Ocekujem pravi plejof mec, sa dosta kontakta i Butlera u sjajnom izdanju. Otkad se vratio ne forsira previse sut ali zato nema straha kod ovog momka i napada agresivno kos i izvlaci bacanja. To ocekujem i danas da radi uz naravno mnogo vise uzetih suteva.
Tibodo je poznat kao covjek koji ne stedi startere tako da ce u ovoj situaciji to dobro doci. 20+ za Dzimija vcrs bez imalo sumnje.


N. Bjelica 7.5 under ( volcano )

Posle povratka Batlera, Bjelica se vratio na klupu i normalno opao usage rate, opala minutaza a i motivacija kod njega. S obzirom koliko je bitan mec za Minesotu ne vidim Bjelicu mnogo na terenu, oko 15 min i nekih 4-5 uzetih suteva, vecinom za 3 poena i samo dobar postotak ga vodi u plus. Tibodo ce se maksimalno osloniti na startere a sa klupe Jamal i DRose ce forsirati tako da za Bjelog ostaju mrvice.
User avatar
By DDeRozan
#105649 Dana 3 interesantne utakmice. DEN-MIN, SAS-NOP i POR-UTA.

Jimmy Butler 20.5 +

Preuzima stvari u svoje ruke veceras, puno suteva i smenjivace se na njemu Barton i Chandler ali mislim da ne mogu da ga zaustave i ako ga zaustave to ce biti faul. A ko zna bolje od njega i brade da izvlaci slobodna. Utakmica biti ili ne biti, covek je rodjen za ove utakmice.

LaMarcus Aldridge 24.5 +

Ima tu jos mesta da se izbori bolja pozicija, prva opcija u napadu je ovaj covek. Pise da ga cuva Mirotic veceras koji ne moze nikako da mu parira a verovatno ce ga i Davis u nekim situacijama cuvati. Svakako je najveci faktor koji moze nesto da uradi u ovoj utakmici tako da ocekujem opet od njega 20+ suteva uz dobar procenat.

Donovan Mitchel 21.5 +

Ide na McCollum-a koji nije nikakv defanzivac, a ovaj momak ove sezone igra nerealnu kosarku. Igrace uvek kao da je finale. Igrali su ove sezone i postizao je 28, 27 i 21 pts. Danas od njega ocekujem jos jednu fenomenalnu utakmicu jer ce gober biti na Nurkicu koji ne dopusta lake poene a Rubio ide na Lillarda. Po meni Donovan ima najlaksi match-up tako da ocekujem da sutne bar 18+ suteva.

Mozzart kladionica
User avatar
By nbaspecialtips
#105666 R.Westbrook rebounds [16,5] OVER 2,5/10 (betf/padd/sb@1,67) OKC

Terrible margin and bad odds but this needs to be taken. Why? Because Westbrick needs 16 more rebounds to average triple double in this season and knowing Westbrook he will play over 40 minutes just to get it and others will be there just boxing out so he can get 15 defensive rebounds (and lets hope for one offensive one).M.Jokic [21,5] OVER 3/10 (bet365@1.71; uni@1,7) Denver
K.A.Towns [21,5] OVER 2,5/10 (bet365@1,83) Minnesota
J.Buler [19,5] OVER 2/10 (betf/padd/sb@1,91) Minnesota

Game that decides who will go to BO. It should be a little slower with better defenses, but at same time it is so important that starters will play huge minutes- for example I expect Towns at 40+ minutes, especially if Gibson is OUT. Butler is coming back after injury. IN first 2 he played less minutes (oone because of BO though) but should play big minutes because their coach isnt known for resting his stars). Same thing goes for Jokic. Denver should attack trough him most of the time. Minnesota cant play defense on C and Jokic is main player of Denver and he has a huge usage rate in recent time and with big minutes tonight- this should be a really good pick.