Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
User avatar
By Nasir Jones
#107554
matezd8 wrote:Pozdrav, mozda nije pravo mjesto za pitanje ali ovo je trenutno najaktivniji dio foruma koliko vidim. Zanima me koje internet kladionice sa NBA igracima u ponudi dozvoljavaju najvece uloge i koliki su oni cca? Naravno da ne blokiraju par isti tren kada dode vijest da neko ne igra, 3 minute prednosti su sasvim dovoljne. U hrvatskoj koristim supersport kojemu redovito treba najmanje 10 minuta da par blokiraju iz ponude ili korigiraju granicu, dozvoljavaju velike uloge i sve stoji ali ti porezi me nerviraju. Svaki savjet je pozeljan, hvala :)Bet365 ti je idealan za velike pare. I ako zakasnis mozes i prvih par minuta live igrat
User avatar
By Shaw Hitcher
#107555 Jel ima veca prevara od marathona i 1xbeta idioti izbace ponudu 2 dana ranije i onda sve kvote su u ofsajdu bas zbog njih.Pricam prvenstveno zbog moju Makedonsku ligu jer na na Marathona sam limitiran na 1 evro sto je smijesno,bet365 ima dobre limite ali brzo ce vas limitirati no lako je za akaunte ja kupujem iz Bangladesa za 30-50 eura od akaunta pa ako ima neko potrebe od akaunt rado cu ga uputiti na pravo mesto znaci ja cu ga samo preporuciti kod lika.

Pinnacle je najveci na svetu za limite opcenito za sve lige ali ipak je to azija i ja bi vam savjetovao ako nemate neke jake infoe da neigrate kod njih jer ROI tamo se tesko odrzava na zavidnom nivou i rijetki su takvi tipsteri i oni traze para da vam daju tipove nije cudo sto vam daju po 300-500 eura na igraca da igrate i 30.000 eura single na Premier Ligu.Betfair kladionica je katastrofalna limite na 0 i oni su se proslavili samo zbog exchange gde i tamo sada uzimaju mislim 5% provizije sto je kriminal.
User avatar
By matezd8
#107562
Nasir Jones wrote:
matezd8 wrote:Pozdrav, mozda nije pravo mjesto za pitanje ali ovo je trenutno najaktivniji dio foruma koliko vidim. Zanima me koje internet kladionice sa NBA igracima u ponudi dozvoljavaju najvece uloge i koliki su oni cca? Naravno da ne blokiraju par isti tren kada dode vijest da neko ne igra, 3 minute prednosti su sasvim dovoljne. U hrvatskoj koristim supersport kojemu redovito treba najmanje 10 minuta da par blokiraju iz ponude ili korigiraju granicu, dozvoljavaju velike uloge i sve stoji ali ti porezi me nerviraju. Svaki savjet je pozeljan, hvala :)Bet365 ti je idealan za velike pare. I ako zakasnis mozes i prvih par minuta live igratProblem je u tome sto ako npr veceras ne igra LeBron cim stigne obavijest bet365 automatski korigira Ingrama sa 15.5 na 20.5 (blefiram). Znam da imaju visoke limite uplata, ali uzalud buduci da je preriskantno uplatiti 500 eura na takav par, oni korigiraju granicu doslovnu istu sekundu
User avatar
By Teo
#107575
nbaspecialtips wrote:facebook stranice, ima ih pun kurac

Pa mislio sam da ti razmisljas svojom glavom,glupo je da reklamiras bilo koju fejsbuk stranicu tzv VIP strucnjaka.druga je stvar da si preporucio neke stranice gdje se mogu naci informacije o igracima,povredama izostancima,poput fantasylabs ili rotoworlda a ovo sasvim druga.
User avatar
By nbaspecialtips
#107576 Meni je posve ok da imam na naslovnoj tako neke stranice koje bi mogle izbacit nesto sto ja nisam primjetio. na kraju krajeva, zbog tog i pratim forum, dve su glave uvijek pametnije od jedne..

Evo npr kosarkaski virtuoz nije vip, a u preko 50% slucajeva igram isto kao on sto objavljuje