Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
User avatar
By Korver
#118700
Korver wrote:J. Tatum 16.5 više
-Nema Irvinga i Morrisa (uz Williamsa i Baynesa). Dakle, nekakvih 30-ak lopti se mora rasporediti na preostale igrače. Tatum može pokrivati i Morrisovu poziciju tako da bi i tu trebao imati minutažu. Igraju protiv Dallasa, mala šansa za BO. Ova je granica realna i s Irvingom i Morrisom, a ovako je realno nekakvih 19,5.

C. Osman 11.5 manje
-Vratili se Hood i Thompson u petorku, što automatski znači manje šuteva za Osmana. Inače kad su svi bili ozljeđeni, Cedi ne bi uzimao puno šuteva i vrtio bi se tu oko granice. Prošlu utakmicu uzeo samo šest šuteva, izvukao 9 poena na račun bacanja. Realna granica 9,5.

T. Ross 13.5 manje
-Nikad veća granica ove sezone na njega. Vratio se DJ, a možda i Simmons zaigra. Inače, Ross ima užasnu selekciju šuta, nizak postotak ubačenih i s povratkom glavnih igrača će mu i minutaža pasti. Prošlu zabio 15 protiv raspalih Bullsa, uz odličan šut za 3, a sumnjam da će to ponoviti, a i Wolvesi su ozbiljniji protivnik i glavne uloge će preuzeti Vučević i Gordon.

T. Johnson 12.5 manje
-Miami napokon skoro kompletan (osim Dragića). Vratio se Waiters nakon duge pauze koji će uzeti i minute od Tylera, a i Wade bi trebao igrati. Obojica su u 2-unitu sa Tylerom. Inače, ne uzima puno šuteva, jedini zna biti problem kada ga krene i zabije prva dva šuta, onda zna uzeti nešto više šuteva odigrati partiju s 15-20 poena. Vidim ga na uzetih nekakvih 7 šuteva.

L. Dončić 20.5 manje
-Ovo sam dosta čekao, Dallas napokon kompletan. DSJ, Dirk, Wesley, svi su oporavljeni. Otkad se vratio DSJ, sada Luka nije više glavni kreator. Također, ne djeluje mi da imaju baš dobar odnos njih dvojica, JDS često igra svoju igru i ne dodaje baš Luki i ne bi me čudilo da ga ubrzo trejdaju. Ako uzmemo u obzir da su kompletni, da je na Luku granica nikad veća, da idu na jednu od boljih obrambenih ekipa i na nekog od trojca Smart/Hayward/Tatum, meni dovoljno za minus na ovakvoj granici. Ako prođe, svaka mu čast.

Sve je kladionica Germanija i koeficijenti 1.85.
Ovo je moj prvi post nakon godinu dana, nadam se uspješnom otvaranju.

Prošlo sve! Uspješan početak, analize se potvrdile.
5/5
Nadam se da je nekome pomoglo.