Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
User avatar
By Hunch
#125033 Indiana -12,5 1 @3,30 PSK


Nakon što su pomeli Lakerse stižu im Clippersi koji su trejdali pola ekipe u ova dva dana. Iako nisu neka ofanzivna sila trebali bi pomesti Clipperse sa ovim krnjim rosterom večeras.
User avatar
By under
#125046 Westbrook under 22,5 williamhil @1,85
trebala bi biti jedna lagana tekma za Thundere, koji su skoro kompletni , dok su Grizliesi ionako u banani , a sad jos osakaceni ovim trejdovima, a kad su takve tekme, zna se da RW juri tripleke, sad je u nizu od 7 zaredom, vjerujem u 8 , mozda nije lose ni odigrat i skokove i assiste over 11,5 , ali ja sam se odlucio za under poena, zadnjih 6/10 je u underu , ako ne bude egal tekma, pa da mora forsirat, nema sanse da on zabije 23+ danas

Kawhi over 27,5 williamhill @1,85
overe skoro nikad ne igram, ali ovo danas moram probati , Toronto trejdao danas i Wrighta i CJ , Jonas i Grega ne računam jer su ovdje nebitni , ali bitno je to napomenut da budu danas oni igrali s 7-8 igraca u rotaciji , Wright i CJ su imali po cca 15min i neko mora potegnut danas, tako da Kawhija ocekujem preko 35+ minuta, a bome i ocekujem egal tekmu, Atlanta igra sjajno zadnje vrijeme, lijepo su si popunili roster i sad su svi zdravi i to super izgleda, trebate jednom ih pogledat pa budete odmah promjenili misljenje, igrali sad zaredom 7 tekmi u gostima, dobili čak 4 , danas odmorni i motivirani cekaju Toronto na svom terenu, ocekuje se brza tekma, nekih 230+ poena, mora neko to i zabit, Kawhija realno nema ko čuvat tamo, eventualno malo smetat Bazemore, tako da ima puno razloga da danas bude Kawhi morao malo jace potegnut i moram to ispratit

score 32/48
User avatar
By Darko1987
#125050 Serge Ibaka (TOR) Rebounds 8,5 Over @2,05 PINNACLE

Neću mnogo dužiti, stvar je jasna, Toronto danas dosta aktivan na tržištu, Serge večeras jedini pravi visoki igrač u rotaciji, znači minutaža zagarantovana. Atlanta podigla igru, mogla bi ovo biti gusta tekma do samog kraja, a ako tako bude Ibaka bi morao u igri biti oko 40 min.

U nizu je od 7 tekmi gdje je imao dvocifren broj poena i skokova!! Atlanta forsira dosta brz ritam, kratki napadi, granica poena u ovom meču od 230 sve govori. Dedmon jedini pravi zaštitnik obruča, ostali baš i ne, očekujem i nekoliko off reb, ova granica i kvota na ove okolnosti mi je čist value, uzeo sam bez mnogo razmišljanja.

Sretno ako neko prati... ;)