Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
User avatar
By baja papaja
#125919 Towns over 11.5 rebounds pinakl (bice I u pw365)

Minesota gostuje Atlanti, utakmica na nekih 230p gde ce biti dosta suteva za 3p I poludistance a najvise od strane Hawksa.
Towns je u Minesoti alfa I omega kada je gradjenje prostora I hvatanje lopti u pitanju, uvek je prvi na def skoku I ako lopta pada u reket njegova je. Protiv Hawksa pre 2 meseca je imao 19 skokova, od toga 4 u produzetku ali ova granica je meni svakako niska. Hvatao je u toj utakmici preko Kolinsa I Bejzmora!! koji se stalno gurao u reketu neke ofanzivne tipin poene ali glavno je da kupi sve u svom reketu. Izadje dalje samo kada Dedmon tuce tricu ali toga se ne treba plasiti jer se ne desava cesto. Fizicki je jaci I od Dedmona I od Kolinsa I tu ocekujem bar 3-4 ofanzivna vezanih sa 10ak defanzivnih skokova.
Imao je pre nedelju dana saobracajnu nesrecu nakon koje je izasao nepovredjen ali davao je gomilu izjava kako je mogao da pogine I da je velikom srecom ostao ziv I zdrav, nakon toga odigrao je divljacku partiju protiv Sakramenta sa 34 poena I 21 skokom, nadam se da ce ga to raspolozenje drzati I veceras

Poslednja 3 susreta sa Dedmonom I Hawksima belezi 13, 15 I 19 skokova, trebao bi da nastavi u tom ritmu, samo da odigra svoju punu minutazu.

Gobert over 15.5 mocart

Ovde nemam nesto mnogo da napisem
Juta docekuje Kliperse, prvi centar Ivica Zubac imace zadatak da cuva Goberta. Ne moze nikako on, a ni Harrel kada udje da zaustavi pik njega I Rikija, imace tu Rudi nekoliko laganih zakucavanja, pa I neke tipin/putback poene I najbitnije ovde slobodna bacanja. Verujem da ce ih dobiti 10ak I ako ubaci 6 to bi trebao biti prolaz.

Takodje verujem da ce Juta zgaziti Kliperse ali mislim da Rudi moze do 16p pre kraja trece, dosta se koristi u napadu I u poslednje vreme, a I cele ove sezone generalno.

Ako Teague ne zaigra Young mi je jak over na 20,5, nece tu biti niko da ga posteno isprati a mali je ubica.

.