Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
User avatar
By Alexey35
#126121 Bugi Kazins under 11,5 rebs i under 20,5 poena
Bet365

Dva singla na Bugija. Od kada se vratio na teren samo je jednom imao vise od 11 skokova. Veceras ce Fila igrati bez klasicne petice, a od Kera ocekujem da odgovori na to, jer smol bol je najveca snaga Voriorsa. To bi znacilo redukovanje minutaue za Bugija. Slicna prica kao Lopez sinoc. U prethodnom mecu koji su ovi timovi skoro odigrali kada je Embid izlazio a Bolden ulazio, Fila je branila Bugija udvajanjima na niskom postu, uglavnom je Simons pomagao i ostavljao Drejmonda Grina na sutu. Dobra taktika, Drejmond je ionako ocajna poenterski ove sezone. Sve u svemu ne vidim Bugija na nekim monstruoznim ciframa veceras.
User avatar
By baja papaja
#126122 Drummond over 15.5 reb pinakl, pw365 1.95 kvota.

Najbolji skakac lige ide na Klivlend koji ima jednog visokog igraca, Lerija Nensa. Nens je ok skakac ali pored Dramija of skoka nema, sakupice preko 10 defanzivnih sigurno jer Klivlend kad krene sa ludackim sutiranjem trojki velika vecina promasaja ce zavrsiti u Dramnodovim rukama. Takodje bi mogao da uhvati Nensove promasaje i svako drugo promaseno bacanje je uglavnom njegovo.
U ofanzivnom skoku je takodje mnogo jak i tu ocekujem minimum 5 skokova za njega.
Ove sezone je u dva susreta sa Klivlendom oba puta prebacivao ovu granicu sa 16 tj 22 skoka, a oba puta je TT bio na terenu.
U poslednjih 8 utakmica ima 7 overa na ovu granicu, under je 14 skokova protiv Majamija.
User avatar
By vintage1978
#126123 Ben Simmons over 6,5rebs Hrvatska Lutrija (koef. 1.65)
Da ne ispadne da se pravim pametan...pišem ovaj post koji ima value po meni i na granicama 7,5rebs i 8,5rebs, vjerujem sa puno boljim koeficijentom.
Simmons je igrac koji često ide na skokove i nerijetko ima dvoznamenkasti učinak istih.
Večeras sve ide na ruku ovom tipu...prvo to što Philly nema klasicnu peticu (pa svi moraju pomagat), a drugi je razlog sta ga cuva fizicki inferiorniji Steph Curry pa ce teško radit box-out.

Lebron James under 29,5pts Hattrick kladiona
Danas okršaj Lakersa sa najslabijom momcadi na zapadu. Lebron (ako je sudit po prijašnjim utakmicama) protiv takvih više razigrava i manje uzima inicijativu u smislu šuteva. B2B utakmica...sumnjam da ce ga trener forsirat protiv Phoenixa...a u ponediljak je Los Angeleski derbi protiv Clippersa. Ruku na srce, on ako zapne moze prebacit ovo za jedno poluvrijeme, ali prije mislim da ce tu bit nekakav triple double i pomaganje Kuzmi na skoku protiv Aytona. S obzirom da je Rondo, koji je u poznim godinama, jucer odigrao skoro 40min, a Ball-a nema...virujen da ce Lebron bit u ulozi razigravaca.

Sritno svima i zivili!

Score cca 63%

.