Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
User avatar
By vintage1978
#126947 Deandre Jordan under 11,5pts Hrvatska Lutrija
Danas cijeli dan ga nije bilo u ponudi po hrvatskim kladionama, iako mi je bio top pick za danas, kad eto ga osvane u HL veceras.
Tko je god imao prilike gledat Knickse ove godine, zna da je momcad u tank mode-u od samog pocetka. Trener ima nevjerovatne rotacije, a najvise gura Knox-a i Dotson-a... Mudonju tu i tamo gura, u slučajevima kad nema tko igrat. Ali jedna stvar je konstanta, a to je činjenica da nema niti jedne suvisle akcije za Deandre-a...muka ga je gledat kako trčkara gore dolje, bez iti malo šanse da će dobit neki balun. Tu i tamo koji ofenzivni skok, pa nešto i zabije, ali sve u svemu ova granica od 11,5pts mi se cini kao dobar under.
Ako pridodamo tome matchup sa Gasol-om, kojemu je također otupila oštrica al je još uvijek Mark Gasol, onda je ovaj par ima još veći "value". U prilog ovome svemu ide i potencijalni BO, što bi Deandre-ovu i ovako malu minutažu smanjilo.

Sritno svima i živili!

Score: 36/52 69%
User avatar
By vintage1978
#126948 Jarrett Allen under 10,5pts Hrvatska Lutrija
Još jedan igrač kojeg sam danas odigrao je gore spomenuti, a vrijedi isto ko za Deandre kad su akcije u pitanju...znaci covik nije u playbook-u Netsa...vrlo srčan igrač, više nego dobar bloker, ali kad je napad u pitanju za njega nema ništa. Večeras se ne uzdam u Embiid-ovu obranu (nakon šta ga je Javale napunija gledam ga drugim očima), već na mogući "foul trouble" u koji bi Allen mogao upast. Embiid dobija dosta faulova na renome, a s obzirom da je Allen mlad igrač, vjerujem da će se brzo uhvatit u Embiid-ovu trapulu.

Sritno svima i zivili!

Score: 36/52 69%