Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
User avatar
By Korver
#127588 Prošli put Love lagano prošao do poluvremena. Nemam vremena za pisanjem analiza za 5 parova, samo ću ukratko napisat.


K. Walker 4,5 asistencija manje (2,20, Hrvatska Lutrija)

-Celticsi igraju sporo, previše pimplanja. Hayward, Tatum, Brown mogu samostalno kreirati i stvoriti višak, pod košem nema Kantera i laganih poena. Walker razigrava sam sebe i pokušava se dokazat kao dobra zamjena Irvingu. Dosad u sezoni 2, 2 i 4 asistencije. Po ovoj kvoti vrijedi probati.

K. Love 11,5 skokova više (1,85, HL)
-prošli put sve napisano vrijedi i sad. Chicago slabašan pod košem, vidim ga na oko 15 večeras.

J. Tatum 7,5 skokova više (1,85, HL)
-dok nema Kantera ovo uzimam. Dosad svaku lagano prešao, derbi istoka, 35+ min u igri bi trebao, Bucksi igraju brzo tako da i više prilike za skok.

M. Brogdon 7,5 asistencija više (1,75 HL)
-za razliku od situacije u Bucksima, ovdje igra samo na jedinici. Prošle tri utakmice na prosjeku 10 asistencija. Večeras se možda vraća Lamb, što može ići u prilog ovome.

R. Westbrook 9,5 skokova više (1,75, HL)
-grade mu skok, on skupi loptu i pravac kontra. Harden više orijentiran na napad i napucavanje, Westbrook hvata triple-doubleova. Washington nema neke skakače, tako da neće biti previše napadačkih skokova od strane Wizardsa.
User avatar
By vintage1978
#127598 James Harden under 33,5 pts Hrvatska Lutrija

Ovo ne smatram analizom...jer analizirati tko moze zaustavit Hardena je totalno neozbiljno i nezahvalno, jedino on sebe moze zaustavit.
A tu je i jos jedan faktor...a zove se trener...koji također moze Hardena zaustavit, tako da ga sjedne na klupu :)
S obzirom da igraju protiv Washingtona, koji vrlo loš ovu sezonu...ocekujem BO i manju minutažu za Bradu, nadajući se da je ego nahranjen proslu tekmu sa 40pts.

Sritno svima i živili!

Score 0/2