Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
User avatar
By sky014
#127686 Bryant 14.5 under Star Bet
Danas se sastaju ekipe Vašingtona i Detroita. U ponudi StarBeta (Srbija) pojavio se po meni čist poklon. Kladionica ima opciju online uplate pa se može igrati bez odlaska u lokalnu kladionicu.

Ne treba šta puno pametovati, Bryant ide na Drumonda i po meni ovo bi bilo veliko iznenađenje da pređe. U prilogu se mogu naći međusobni susreti ova dva igrača.
Takođe očekujem večeras da Drumond opet izdominira, nema Dzeksona ni Rose-a. Ipak bih sačekao da vidim da slučajno Griffin ne zaigra, ali i ako njega jave out, Drumi na 20.5 isto izgledan over.

Image
User avatar
By sephiroth88
#127688 Ne znam koliki neinformirani klaun netko mora bit, pa da krene komparirat statistiku koja nema veze s vezom i, povrh svega, to još proglašavat nekakvim sigurnim tipom.

Bryant je proteklih godina bio roleplay igrač, a ove startni centar. U tim tvojim komparacijama igrao je jedva 15-20 minuta, a ove sezone igrat će oko 35. :roll:
User avatar
By sky014
#127689
sephiroth88 wrote:Ne znam koliki neinformirani klaun netko mora bit, pa da krene komparirat statistiku koja nema veze s vezom i, povrh svega, to još proglašavat nekakvim sigurnim tipom.

Bryant je proteklih godina bio roleplay igrač, a ove startni centar. U tim tvojim komparacijama igrao je jedva 15-20 minuta, a ove sezone igrat će oko 35. :roll:


Neinformisani klaun, Čarli Braun. :)
Da za mene je ovo siguran par.
1. Usage rate mu je u padu otkad je Beal se pokrenuo, Hashimura uzima svoju porciju šuteva a Thomas i Bertrans imaju svoje role.
2. Da bi ovo prešao protiv Drumonda mora šutirati trojke i imati procenat barem kao protiv Oklahome gde je dao 3 trojke od 7 pokušaja, zato što Adamsu nije padalo na pamet da izlazi.
3. Foule Trouble.

Jedino što mogu da priznam je da sam okačio pogrešnu sliku.
Hajde da se popravim
Nerealno je da očekuješ da Drumondu daje koševe dole kao protiv Dalasa kad je imao 14 poena
Image
Ili da uzme 16 lopti danas i postigne tri trojke od 7 kao protiv OKC
Image

Naravno nijedan par na ovom svetu nije siguran, ali da bi prebacio mora biti perfektan danas i sa par trojki.

Očekujem ga u nekoj realnosti danas od 8 do 12 poena, ovo je utakmica napravljena za Beala i Thomasa

Image

Takođe napisati za nekog da je klaun i to obrazložiti time da je Bryant startni centar nije veća glupost nego moja slika, za koju sam priznao, pogrešno je okačena i nije joj mesto u ovoj analizi.

S poštovanjem.
User avatar
By Kazan23
#127702 Ovo je savrsen primjer :D jos jedan debil koji je zakpao svaku sansu za dobrim analizama na ovom forumu.. Brane napravio si tortu, jebe ti se za ove debile, prvih pet ide dalje ova sezona je nasa :D zao mi samo Darka, treba ga dozvat u ekipu, jer lik je na nasoj razini 8-)
User avatar
By sky014
#127707 Nema potrebe da vređamo bilo koga... Svako se svojim stavom i ponašanjem prikazuje onakav kakav jeste. Nisam se ni malo potresao jer znam koliko pratim i volim NBA. Nažalost ovde se pre mnogo više pisalo, analiziralo, raspravljalo i iz toga izađe nešto konstruktivno. Hvala čoveku ili detetu na lepim rečima... Iz svega okrenemo pozitivu. I da sam pao, bože moj... Ni prvi ni zadnji put...