Pangos 9.5 vise
Mozzart
Danston uglavnom ove sezone ide preko 8.5,i glavni razlog zbog kog igram njega je pik igra, centar zvezde noko protiv mornara bas los u odbrani, smit iz mornara dao 15 poena uglavnom iz pik igre, forma je dobra i vjerujem da ide veceras na bar 10 poena
Pangos se nije proslavio u barseloni a doveden je kao veliko pojacanje iz zalgirisa, veceras ima motiv da pokaze kakav je igrac, prvi mec 15 poena sut 5/14, kalates je dobar defanzivac ali mislim da pangosa veceras ispod 9.5 ostavlja samo katastrofalno sutersko vece, glavni je igrac zenita uzima najvise suteva ima utakmica gdje sutne po 7-8 trojki, u tom prvom mecu protiv barse 2/9 trojke, ako ne bude ciglario ide lagano na 10+
Baldwin 11.5 vise
Mozzart
Jeste rizik igrati lojda manje jer uzima dosta suteva i najbolji je igrac zvezde al da probamo, ne ocekujem da ce imati veliku minutazu jer se tek vratio a nije igrao mjesec dana, protiv barse 19min protiv mornara 24min, protiv barse 9 poena 4/11 sut, protiv mornara 5/15 sut i 18 poena, prvi mec protiv efesa 3/14 samo 10 poena, efes ove sezone dobar u odbrani primaju malo poena zvezda najgori napad lige i ne vidim lojda preko 17.5
Baldwin najbolji igrac bajerna, himki u rasulu, monro i jerebko definitivno otisli, a mozda ce biti jos odlazaka, pominje se da je buker iduci pred odlaskom, najgora odbrana lige primaju skoro 90 poena svaku utakmicu, bajern se obrukao protiv armanija samo 51 poen i himki je prava ekipa da poprave utisak, trebo bi ovo baldwin lagano prebaciti
RussellWestbrook wrote:Dunston 8.5 vise
Pangos 9.5 vise
Mozzart
Danston uglavnom ove sezone ide preko 8.5,i glavni razlog zbog kog igram njega je pik igra, centar zvezde noko protiv mornara bas los u odbrani, smit iz mornara dao 15 poena uglavnom iz pik igre, forma je dobra i vjerujem da ide veceras na bar 10 poena
Pangos se nije proslavio u barseloni a doveden je kao veliko pojacanje iz zalgirisa, veceras ima motiv da pokaze kakav je igrac, prvi mec 15 poena sut 5/14, kalates je dobar defanzivac ali mislim da pangosa veceras ispod 9.5 ostavlja samo katastrofalno sutersko vece, glavni je igrac zenita uzima najvise suteva ima utakmica gdje sutne po 7-8 trojki, u tom prvom mecu protiv barse 2/9 trojke, ako ne bude ciglario ide lagano na 10+
Stvarno nizke granice i ima value, inače prije under nego over

A ovo su inace sve nize granice za 2poena iz mozzarta, kvote od 1.4 - 1.5

Bobua. 9.5. -
9 pa 0 poena zadnje 2 utakmice došao je i musa. Ataman je takav trener da kad krene loša forma odmah se smanji minutaža tako da veceras jedino ako efes ode na veliki plus, može bobua da se razigrava
Abrines 10.5. -
Barsa konačno kompletna nema više toliko šuteva za njega
Mkisic 9.5. -
Nije neka pretnja u sutu a ispod kosa ga čeka pun reket Fenera, ne blista ni on u zadnje vreme
Toliko od mene
Granice iz sokera
Beli#88 wrote:U zadnje vreme NBA ide bolje sto mi se nikad nije desilo, proslo kolo u evropi katastrofa, pa da promenimo to
Bobua. 9.5. -
9 pa 0 poena zadnje 2 utakmice došao je i musa. Ataman je takav trener da kad krene loša forma odmah se smanji minutaža tako da veceras jedino ako efes ode na veliki plus, može bobua da se razigrava
Abrines 10.5. -
Barsa konačno kompletna nema više toliko šuteva za njega
Mkisic 9.5. -
Nije neka pretnja u sutu a ispod kosa ga čeka pun reket Fenera, ne blista ni on u zadnje vreme
Toliko od mene
Granice iz sokera
Evo sada usao i vidim da je Bobojac poceo, 5 poena za 5 minuta,bolje sto sam zakasnio ali zato uzimam ovaj tvoj dubl preostali,u socceru, svidjaju mi se ovi underi
Abrines under 10,5 i Mekkisic under 9,5.
Inace u maksbetu Anrines granica 8,5 i to na under 1,70 a na over 2,00.
Ps, uzeo sam Abrinesa under12,5 kvota 1,45 jos mi je sigurnije, ako ubaci 13poena nek ga ebe.