Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
User avatar
By Miki28
#133803 Kemba Walker 17.5 over ( soccer kladionica )

Boston docekuje Denver u svom TD Gardenu nakon sokantnog poraza od Washingtona prije 2 noci. Boston to vece bas nije licio na sebe, ne samo zbog poraza vec bas uzasan napad, los protok lopte i mozda i najgora partija Tatuma u zadnje 2 sezone.
Vcrs im dolazi u goste Denver predvodjen fenomenalnim Jokicem pa iako ce Boston imati i sutra utakmicu sa Atlantom icekujem da vcrs budu mnogo angazovaniji, fokusiraniji i da bude jedna odlicna utakmica. Odlucio sam se za Kembu mada mislim da ce i Tatum vcrs upaliti jer takav igrac tesko da cd 2 utakmice vezati tako ocajne.
Kemba iz razloga jer ce ga cuvati Morris koji mi nije neki defanzivac, imace Kemba dosta prostora za prodor i do kosa ili da uzme sut sa poludistance ili za 3 poena kad dodje do preuzimanja. Inace bi ga Murray uzeo ali usled dosta izostanaka kod Denvera Monte je uskocio u startnu oetorku pa je Murray prebacen na SG.
Ocekujem da ce Stevens vcrs koristiti Kembu a odmoriti sutra tako da ce imati tih svojih 30 minuta sto je za njega sasvim dovoljno jer je dosta aktivan u periodu kad je na terenu. U zadnja 2 meca ga sluzi i sut za 3 poena nakon uzasne partije sa Jutom tako da u zadnje 2 ima sut 9-15 za 3 poena.
30 minuta i nekih 17-18 suteva od kojih bar 7-8 za 3 poena uz koje bacanje bi trebalo biti sasvim dovoljno na ovoj granici da prebaci ako bude imao pristojne % sto svakako ocekujem jer ima dobar matchup.

Srecno ko god isprati
User avatar
By Green14
#133823 Jayson Tatum 25. 5 over (Maxbet)

Tatum u zadnjih nekoliko partija i ne bilježi neke skorerske brojke, ili je išao na odlične odbrane ili je ciglario, a nekad i oboje. Večerašnji protivnik mislim da zaista nema igrača koji ga može čuvati ili usporiti, pretpostavljam da će na njega baciti ili portera a možda i u nedostatku opcija i Greena, totalno je svejedno. Boston u lošem nizu, 4 poraza u posljednjih 5 utakmica. Ima volumen suteva, 35+ minuta, trebala bi biti jedna egal utakmica i očekujem Tatumovih 30-ak. Sretno.