Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
User avatar
By Rovinjez
#141192 KAT over 24,5 HL

isti protivnici igrali su sinoc i uspjesniji su bili wolvsi, on je u toj utakmici sutirao u loto stilu 9/26 iz igre i opet zavrsio na 29 poena, fizicki mu ne jednostavno nitko ne moze parirati i za ocekivati je da se i veceras vrti oko 30 poena
User avatar
By Miki28
#141193 Edwards 20.5 under ( starbet )
edit: soccer i maxbet ga ubacile na 21.5 i na tu granicu sam ga pojacao.

Vidjecemo kakve ce granice druge kladionice dati ali mislim da ce biti korigovanja i da ce ga spustiti za 4-5 poena.
Vcrs se za Minesotu vraca Malik Beasley posle suspenzije od 12 meceva tako da Minesota dobija jos jednog potrosaca lopti.
Za Edwardsa sve znamo, odlican atleta upitnog kosarkaskog IQ, diskutabilne selekcije suta i jednostavno u pitanju je klasican volume scorer koji ce preci granicu na broj suteva. 20.5 granica je za njega previsoka sa Beasley-em jer ce mu Malik uzeti nekoliko suteva i onda Edwardsa odlican % suta vodi u over a to su bas rijetki momenti do sada u karijeri ovog momcica.
Kolega Rovinjez je ukazao na KAT-a kao i sinoc i jednostavno Minesota ima druge opcije do Edwardsa za kojem mislim da mu treba bar 22 suta da prebaci ovu granicu ali sa Beasleyem mi je iznenadjenje ako se i priblizi toj brojci, nekih 15 suteva mi je realno za njega i standardnih vec sada 40% ga bas tesko vodi u over
Takodje i Rubio je u ocajnoj suterskoj formi ali Edwardsa sam u singlu dok sam KAT-a i Rubia u dublu vec sada odigrao
User avatar
By nikola.packers
#141223 Fox 26.5+ skoro sve klad

-Plej Sac je ubedljivo prva napadacka opcija u ekipi
-Protivniku je vec sasuo 30p 13/23 iz igre u prethodnom mecu
-Sac se bori za eventualni PO, jasno je da ce ozb biti maksimalna samim tim i igra preko Fox-a
-Ide na najgoreg igraca u odbrani na poziciji jedinice, cak i ako ga neko drugi bude preuzeo, poznat nam je roster Cle...
-Cle je ovo B2b utakmica
-Fox je u prethodnih 10 utakmica samo jednom ostao ispod danasnje granice i to protiv Phile.
Jedini nacin da se zaustavi fox je neko udvajanje i mnogo energije koje mislim da Cle kao jednu rekreativnu ekipu ne zanima, pritom Sac se ne udvaja bas lako zbog mnogo dobrih sutera za 3.
User avatar
By russellwes
#141234 DeRozan over 20.5 SS

Nekako teska ponuda danas, vec ste spomenuli Towns over i Fox over, pa evo ja cu odigrati DeRozana, nisam vidio da ste ga spomenuli.
Nije potrebno puno pricati o kakvom se igracu radi, bez njegovih 20ak poena Spursi nisu ekipa koja moze nekoga lagano pobijediti.
Danas igraju protiv Bullsa koji su se pojacali sa Vucevicem i to je jos jedna napadacka opcija koje moze namuciti Spurse.
Iako su Spursi prije nekoliko dana bez DeRozana pobijedili Bullse, danas ce im biti dosta teze. DeMar nije igrac koji ce osutati po 5-6 trica po utakmici, rijetko kada ju i sutne, dosta toga radi na ulaze i mid-range suteve.
Iskusan je igrac i zna lagano iznuditi slobodna bacanja, pa tako ako Vucevica pod kosem natera na par brzih faula, poslije ce ga ovaj i pustati pod kosem.
Murray mi nije pouzdan igrac za odigrati, proslu utakmicu protiv njih cak 40 minuta i samo 14 poena. Ocekujem od DeRozana da nakon 4 poraza povede svoju ekipu protiv Bullsa.