Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
User avatar
By SergioRodriguez
#155004 09:15 Figueras 2.5 vise 1.85
12:30 Bahrein-Portugal 2 1.20
08:30 Mektic/Pavic- Musseti/Sonego 1 1.25

@2.77 Supersport

Sutra ujutro nas ocekuje klasik izmedu Spanjolaca i Norvezana. Figueras je pivot spanjolaca meni iskreno ne posebno drag ali ovdje ga moram odigrati. Na SP u Egiptu nije briljirao, dijelio je minutazu sa Marchanom te mi se cak Marchan vise svidio na tom turniru. Ovdje nije u sastavu te vecina minuta pripadaju Figuerasu sto je on odlicno iskoristio protiv Njemacke sa realizacijom 5/6.

Norvezani vec duze vremena muku muce sa branjenjem pivota, u prvoj utakmici im je Moraes dao 3 komada. U posljednjoj medusobnoj Spanjolci su takoder dosta igrali na pivota te je Marchan u Egiptu zabio 6 golova sa crte. Granica je dosta niska, odlicno otvaranje turnira te puno minuta i vjerujem dosta lopti za Figuerasa bi trebalo biti dovoljno za 3 gola i prolaz ovog para.


Portugal nakon poraza od dobrog Egipta nema pravo na kiks u ovoj utakmici Bahrein je umalo iznenadio Svedsku ali kvalitetom su dosta ispod jakih europskih reprezentacija i ocekujem.laganu pobjedu Portugala uz ozbiljan pristup.

Mektic/Pavic su najbolji par svijeta i to nam.cijelu ovu godinu demonstriraju. Nakon sto su uzeli Wimbledon idu i ovdje po zlato i ne vidim tko ih moze zaustaviti. U prvom kolu su dobili neugodan brazilski par te vjerujem da ce lagano pobjediti u ovom mecu gdje bi im.protivnici ipal trebali vise odgovarati. Musseti i Sonego su dobri singl igraci dok u parovima imaju samo jedan zajednicki mec, ipak premalo za najbolji par na svijetu.


Jos mi se svida Myrhol vise od 2.5 gdje raste kvota na 2.20 za over a ocekujem lagana 3 gola od njega jer spanjolci takoder kriminalno brane pivota i Pekeler i Golla su sa lakocom dolazili i zicere i zabijali golove
User avatar
By SergioRodriguez
#155006
SergioRodriguez wrote:09:15 Figueras 2.5 vise 1.85
12:30 Bahrein-Portugal 2 1.20
08:30 Mektic/Pavic- Musseti/Sonego 1 1.25

@2.77 Supersport

Jos mi se svida Myrhol vise od 2.5


WIN

Figueras 10 komada, razvaljivanje Norvezana preko pivota.
Mektic/Pavic uz puno muke a za Portugalce samo dragi Bog zna kako smo uspjeli proci.

Myrhol nije nastupio danas
User avatar
By SergioRodriguez
#155010 Mektic/Pavic-McLachlan/Nishikori 1 1.35

Nas dvojac je dosao na olimpijadu samo s jednim ciljem a to je zlatna medalja. U orva 2 susreta su se dosta namucili i u nekim trenucima i visili ali kada je bilo najbitnije pokazali su kvalitetu i sve su blize tom zlatu po koje su dosli.
Nakon Wimbledona i trave vjerujem da im je trebalo malo prilagodbe na drugu podlogu i da cemo od njih vidjeti sve uvjerljivije predstave.

Sa druge strane mreze ih ceka dvojac koji ima samo 4 zajednicka meca u karijeri od toga 2 prije nekoliko godina.
Ovdje su pobjedili oba meca po 2:0 te po meni iznenadili izbscivanjem Murraya/Skupskog koji su sigurno kvalitetniji par.
Nemam puno objasnjenja, Mate i Nikola su najbolji par svijeta i ocekujem da to i ovdje opravdaju, nadam se malo sigurnije i lakse nego u zadnjem mecu gdje smo se tresli do posljednjeg poena.

09:15 Bjornsen 2.5 vise 1.85

Dvoumio sam se kojeg krilnog uzeti kod norvezana ali ipak sam se odlucio za desno krilo, iskusnog Bjornsena koji ovo prvenstvo igra jako dobro. U prve dvije utakmice je prebacio ovu granicu protiv Brazila ( 3/4) i Spanjolske ( 4/6 ) i vjerujem da ce i ovdje zadrzati visok postotak realizacije. Cesto je prvi u kontri, dobije 2,3 lopte na krilo standardno i ovu malu granicu bi trebao glatko proci.

Prvenstveno razlog zasto igram na Bjornsena je obrana Argentine i njihovo pustanje krilnih igraca.

Primili su od oba njemacka krila po 7 komada...Kastening koji je desno krilo kao i nas junak je imao 7/8 a Schiler sa druge strane 7/10.
Protiv Francuza su dopustili 5 suteva sa desnog krila te su kombinirano Abalo i Porte dali 3 gola.

Bjornsen igra punu minutazu, ukoliko dobije barem 5 6 suteva na desnom krilu sto su Argentinci dozvoljsvali dosad na turniru onda prolaz ovog para ne moze i ne smije doci u pitanje

12:30 Figueras 3.5 vise 1.85

Nazalost digli mu granicu ali ocekivano. U 2 susreta 5/6 i 10/11 i totalna dominacija s njegove strane. Spanjolci mu guraju puno lopti, odlicno ga koriste i dok ovako igra nema razloga ne igrati ga. Marchana ovdje nema te svu minutazu u napadu uzima Figueras.
Brazil dosta pusta na pivotu, Francuzi im dali 9 komada s crte a Norvezani 5.