Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
User avatar
By SergioRodriguez
#155059 18:45 Vranjes 2.5 vise 1.70 SS

Vranjes je pivot Meshkova i odlicno je krenuo u novu sezonu. I Ligi prvaka u 3 utakmice ima 3 overa ( 3/5 4/5 4/4) te bi danas protiv propusnog Aalborga trebao lagano preci ovu nisku granicu. Aalborg dosta pusta na crti pa su od Vardarovih pivota Tota i Stoilova dobili 7 komada a od Lennea i Nancinovica 8 sa crte. Vranjes je u boljoj formi od svih navedenih, ima odlicnu suradnju sa Skubeom koji je majstor i lagano pronalazi asiste na crtu. Po meni tip dana koji moze pasti samo uz uzasnu realizaciju Vranjesa.

Svidaju mi se i Mensah 2.5 vise Dibirov 4.5 vise Descat 3.5 vise Alex Dush 4.5 vise
User avatar
By ottorinator
#155064 Vranješ i Dibirov prešli, Alex i Mensah nesretno pali, ja srećom jučer uzeo Gottfridsona iz Flensburga. Kod Montpelliera se ne zna ko pije ko plaća, Descat čini mi se ušao nešto malo na kraju, više ni sedmerce ne puca, Pellas mu uzeo sve minute jučer. I Panić jako malo igrao. Danas mi loša ponuda, čini mi se da ću preskočiti.
User avatar
By Rovinjez
#155066 20:45 Manuel Strlek over 2,5 (1.85) germanija

manaskov se tesko ozljedio tako da je on jedina opcija na tom krilu ako ne bude nekakvog eksperimenta jer i mahe to moze odigrati ali ne vjerujem, na ovu granicu se isplati definitivno
User avatar
By SergioRodriguez
#155069 20:45 Marguc 4.5 over 1.70 Sve kladare

Rovinjez se odlucio za lijevo a ja za desno krilo Veszprema pa ajde nadamo se onda da ce Madari preko krila do pobjede :lol: :lol:

Marguc je prvi izvodac 7m kod Veszprema, odlican u kontri i sa krila i ovih 4.5 je za njega dohvatljivo u 10ak minuta ciste igre ako stvari krenu u zeljenom pravcu.
U dobroj je formi, zadnje 2 utakmice ima 8/9 i 5/7 te ako ne promasi odmah prvi sedmerac jako je izgledno da ovo prodemo.
User avatar
By SergioRodriguez
#155125 18:45 Salzburg-Wolfsburg vise od 4.5 zuta 1.85 PSK

Najizjednacenija grupa ove godine u Ligi prvaka i sigurno ce svaka utakmica biti na noz. Salzburg igra brzi napadacki nogomet i tjeraju protivnike na dosta faulova i kartona ( 6,5) te je do sada samo njihov protivnik u obje utakmice prosao ovu granicu. Ne ostaju ni oni duzni pa su u 2 kola dobili 4 i 2 zuta.
Sa druge strane stoji Wolfsburg, ekipa koja masakrira po terenu i odlicni su za kartone. U dva kola Lige prvaka su dobili 6 i 7 zutih te crveni u obje utakmice. Trener im je Van Bommel koji je kao igrac bio ratnik te je tu filozofiju prenio i na svoju ekipu.

Sudi talijan Orsato koji je odlican za zute kartone.Nedavno je sudio Benfica-Barcelona te podjelio 8 zutih i crveni u utakmici koja je zavrdola sa laganih 3:0 za domacina.Ovo je po svemu bas top par danas

18:45 Jeremy Toto 3.5 vise 1.70 PSK

Toto je pivot Vardara i ove godine u Ligi prvaka igra odlicno i dominira na crti. To prepoznaju i njegovi suigraci pa ga dosta traze te ima dosta suteva na svakom mecu. Do sada u ligi prvaka ima 6/8 3/3 5/5 6/8.
Protivnik je Aalborg koji pusta na crti te smo proslo kolo takoder igrali Vranjesa koji je prosao granicu u 30ak minuta. Toto je vec igrao prije mjesec dana protiv istog protivnika te zabio uvjerljivih 5/5. Zamjena mu je iskusni Makedonac Stoilov koji je vise zaduzen za obranu a u napadu je Toto glavna opcija
User avatar
By SergioRodriguez
#155247 14:00 Magnuson over 5.5 1.85 SS, Lutrija

Konacno da nam kladare i malo bundeslige daju u ponudu. Duel izmedu Kiela i Magdeburga bi trebao biti na noz, egal utakmica i tu Magnuson preuzina odgovornost na sebe.
Odlican desni vanjski te odlican izvodac 7m i ovih 5,5 bi za njega trebalo biti lako uhvatljivo.
U dobroj je formi, na globeu je dao i Barceloni i Aalborgu po 7 komada te pun samopouzdanja ceka ovaj susret.
Posljednje 2 utakmice protiv Kiela je dao 8 i 5 golova.

Kiel je danas bez Sagosena sto je veliki hendikep i ocekujem gustu utakmicu do samog kraja. Dosta pustaju na poziciji desnog vanjskog pa im je Leimeter dao 4, Kasparek 6, Bos/Panic 10, Garciandia/ Tonnesen 6...i to sve bez 7m...

Magnuson je sposoban dat 3 4 iz igre bez problem, i uz nekoliko sedmeraca ovo bi trebalo proci