Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
User avatar
By kokolo50
#155936 Nije samo Kastening otišao gore. Otišli su i Slišković i Štrlek sa 2.5 na 3.5,otići će i Kuhn sa 3.5 na 4.5. Tu trojicu sam ja odigrao,ali s obzirom na povišene margine,nema smisla pisati.Nisam siguran ima li Areia još povjerenje za 7m,ali ako ima onda možda on na 2.5. Možda Nenadić na 4.5 jer nije igrao 1.tekmu.


18:45 Veszprem (32.5) over 1.90 Lutrija

Poraz u Zaporozhyu sigurno nitko nije očekivao.Igrao je Veszprem bez Nenadića tu tekmu,ali s obzirom na ekipu napadački su zakazali. 11/21 šut vanjske linije,te 6/12 sa krila. Mahea tu ne računam nigdje,jer je svih njegovih 6 golova došlo sa linije 7m. Nije štimala ni obrana,jer ne računajući 5 golova Malasinskasa koji opali 10+ lopti po tekmi, Horiha 6/8 i Denysov 6/8 sa LV odnosno LK koji su odigrali nabolje tekme sezone. Očekujem kudikamo jaču napadačku igru,ali i obranu kod Veszprema tako da mi i hendi -5.5 izgleda realno,ali ja ču pokušati over golova domačina.

20:45 Sebastian Frimmel (3.5) over 1.85 Lutrija

Lijevo krilo Pick Szegeda,zamjena mu je Alexander Blonz,ali Frimmel je taj koji dobiva kudikamo veču minutažu na krilu. Prošlu tekmu kontra Vardara 9/9 od toga 4/4 iz igre i što je zanimljivo 5/5 iz penala. Vardar igra 5-1 sa Dibirovim napred,pa kad bi obrana zatvorila trokut Bombač-Mačkovšek-Banhidi,lopta bi išla ili Tonnesenu desno,ili Frimmelu lijevo,a ovi su to odlično koristili i zabili 17/34 golova Szegeda.Znam da i Radivojević i Šoštarić znaju izvoditi penale u Szegedu,ali pošto je imao 5/5 u prvom susretu + minutaža na krilu,nadam se da če i danas pucati i ovih 3.5 bi moglo doči i do poluvremena.
User avatar
By kokolo50
#155943 Je,ali nije bilo ni šuta iz igre više. Glavno da su mi ova trojica prošla,još sinoč ih na nižim marginama odigrao. Nije mi još jasno zašto Horvat Sliškovića nije zvao,puno kompletniji igrač od Jaganjca.
User avatar
By kokolo50
#156205 18:45 Felix Claar (4.5) 2 1.75 SS

Srednji vanjski Aalborga.Na njegovoj poziciji igra i Aaron Palmarsson,ali koliko sam uspio vidjeti na stranicama Aalborga,Palmarssona nema na današnjoj tekmi. To odmah znači i veči broj minuta,ali Felix je znao i sa Palmarssonom uzeti po 10 šuteva na tekmi.Uglavnom koristi svoju brzinu pa probija obranu na 7 metara.Imat će kontra sebe sličnog srednjaka, Deana Bombača,pa će biti zanimljivo vidjeti taj dvoboj.

18:45 Motor - Flensburg 2 1.80 SS

Treneri Macchula i Butt su još uvijek u kučnoj samoizolaciji,dok su Gottfridsson i Hald pušteni iz iste,te konkuriraju za današnju tekmu.Vratio se i Norvežanin Sogard nakon duge ozljede,ali on če biti pošteđen za današnju tekmu. Flensburg je napokon proigrao i u LP i u Bundesligi. Trenutno su na 5 mjestu u skupini,dok su ispred njih Kielce, Barca, Vezsprem i PSG. Imaju bod više od Motora i 2 od Porta.Pošto sljedeča tri kola igraju kontra Kielcea,Vezsprema i PSG-a,zbog dobre atmosfere,ali i borbe za minimum 6.mjesto večeras bi im pobjeda puno značila,a ja mislim po formi da večeras i dobivaju tekmu.
User avatar
By samo_pitam
#157016 Sipic manje od 2,5

Vidim da ima u lutriji po kvoti 1,7. U sastavu veceras Maric i Musa, guzva na pivotu, jos je tu i Susnja. Ne bi Sipic trebao dobiti puno minuta.

I jos danas rano odigrao Figueras vise od 2,5. Spanjolci guraju dosta na crtu, igra puno minuta i po meni jako dobar igrac.