Danas sam odabrao ponovo 2 ista igraca, sa malom izmjenom
Serge Ibaka over 15.5 wwin
Iako me sinoc oborio i nije presao ovu granicu protiv 2.najgore odbrane u ligi sto se tice njegove pozicije, veceras ima priliku za popravni. Veceras igra protiv ekipe koja je najgora u branjenju njegove pozicije. Boston igra mnogo dobro defenzivu na perimetru, tako da ocekujem da ce Orlando pobjedu traziti preko svojih visokih igraca, a Ibaka je jedan od tri visoka igraca u Orlandu. Siguran sam da ni on sam nije zadovoljan sa svojom sinocnjom predstavom, te ce veceras ici da popravi dojam. U zadnjih 7 utakmica ima 5 overa i 2 undera na ovoj granici. Trenutno je na prosjeku od 14.5 poena po utakmici za 30.4 minute.
Hassan Whiteside under 20.5 wwin
Sinoc sam ga igrao preko i preso je sa 23 poena, 10-20 za 2 (rekord karijere sto se tice pokusaja na jednoj utakmici), slobodna bacanja 3-9!! Veceras druga prica, ide na Howarda i Atlantu koja je nakon jako dobrog starta upala u krizu i sada mora da pronadje izlaz iz te krize. Zna i sam Howard da ukoliko zele pobjedu veceras on ce morati odraditi dobru defenzivnu ulogu na Whitesideu, sto on itekako moze. Atlanta je trenutno 2.najbolja ekipa u branjenju centra. U zadnjih 5 utakmica Bijelastrana ima cak 4 overa na ovoj granici, jedini under mu je bio protiv Utah Jazza u gostima, dakle kad je isao na Goberta. Vec je jednom igrao ove sezone protiv Atlante kuci i zabio je 19 poena, ali je na toj utakmici imao slobodna bacanja 7 od 8, sto ne vjerujem da moze ponoviti, a cak i da ponovi takvu utakmicu, ovaj par prolazi. On ove sezone prosjecno igra 30.4 minute po utakmici i za to vrijeme postize 18 poena, takodjer ispod ove granice.