Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
User avatar
By pennyHardway
#62594
Master Yoda wrote:
sasa.draca25 wrote:Sacuvase ovi dobro deRozana, samo 12 na cetvrtini.. :|


Kao i neprobojni gobert horforda ;)


Horford ga unistio ko sto si reko iz vana vecina suteva i laganini 21 poena. Pa ljudi misle najvece kladionice willhill bet365 koje okrecu milijarde i imaju hiljade zaposlenih linemakera i koje postave igrace nakon svi vijesti tek 21.00 navece da vise pogrjese od lokalni koji moraju ujutru u 10.00 postaviti i koji generalno veze neamju o zivotu i zivi od prepisivanja i betradara.
User avatar
By manje under
#62595
manje under wrote:Triple:
D. Cousins (29,5) - više - 1,85
Ja kao zakleti underaš ovoga mladića moram uzeti večeras over. Razlog je taj što Denver već poslovično ima propuh pod koševima i u zadnje 4 tekme im je ovo Demarcus lagano probijao, jedno je sigurno, a to je da ga Jokić, a ni Nurkić neće moći zaustaviti, jedino što ovaj tip može oboriti po mom mišljenju je BO. I da ne igra Gay večeras.

D. Derozan (24,5) - manje - 1,85
Mislio sam da će grana biti veća bar za 2-3 poena, ali šta je tu je.
Ide Demar na Spurse, a Spursi najbolje brane njegove pozicije, čuvati će ga Green, a ako se razmaše, onda će ga preuzeti Leonard, inače u zadnjih 6 kontra SAS samo je jednom prešao ovu granu.

J. Randle (14,5) - manje - 1,85
Uvijek kontra Memphisa uzmem nekog visokog igrača, i opalim naravno under i to naravno prođe :lol: , šteta što ga nisam uhvatio jutros na 15,5 u hattricku, sada je već 13,5 kod njih, niti on se nije do sada proslavio kontra Grizlija i samo jednom je ovo prešao.

Statistika je zakon!

Bet Live

Tipovi nisu sto posto sigurni te ih igrate na vlastitu odgovornost!

Loše večer, Derozana sam imao na još 2 listića, ali kad mu previše smanje marginu :roll: , postalo je jako teško nešto dobiti.