Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
User avatar
By jopa7
#72053
bukefal123 wrote:Capela 8.5 skokova over klada SS
protiv Houstona u 4 tekme playoffa ima 3 overa i 1 under ( 13, 3, 15 i 9)...

Mislis protiv Spursa?
Last edited by jopa7 on 09 May 2017, 23:35, edited 1 time in total.
User avatar
By Alexey35
#72054 San Antonio 110,5 -
Soccer kladionica.

Sparsi očito ne mogu da pariraju run and gun košarkom pa je dva puta završilo blow outom kada je Hjuston imao šuterske večeri, a San Antonio ostao na stotinak poena. Dve pobede koje su ostvarili su bile uz 103 poena i druga u kojoj su prebacili 120. Ipak činjenica da se ne dešava tako često da Sparsi pobede na takav način, gde će igrati na koš više. Večeras bi trebalo da gledamo meč na zbirno 200 poena ako bude bilo kako Sparsi žele. U suprotnom ukoliko Harden i ekipe dođu do svojih procenata šuta eto ih opet na 115+ i verovatno blowout što bi trebalo da znači da Sparsi ostaju ispod 110,5.
User avatar
By bukefal123
#72055
jopa7 wrote:
bukefal123 wrote:Capela 8.5 skokova over klada SS
protiv Houstona u 4 tekme playoffa ima 3 overa i 1 under ( 13, 3, 15 i 9)...

Mislis protiv Spursa?


pardon, da protiv Spursa, hvala na ispravci :) nisam opće registriro grešku :P
User avatar
By Darko1987
#72065 Mislim da nas večeras očekuje lud meč, Houston će gotovo sigurno pola tekme igrati bez klasične petice, baš me zanima kako će Greg odgovoriti na sve to, zbog toga nikog ne uzimam iz Spurs-a, kod Rockets-a je mnogo jasnija situacija, small ball, run&gun pa ko preživi, a ja sam uzeo sledeće:

Lou Williams 11,5 više @1,85
Patrick Beverley (skokovi) 4,5 više @1,85
PREMIER

___________________________________

Gordon upada u startnu petorku, i sa ovim infom Lou postaje jedina prava napadačka opcija u 2nd unit-u, Anderson mnogo zavisi od Harden-a, očekujem da Williams maksimalno forsira. U igri bi trebao biti sigurno 30-ak minuta, a ako tekma bude gusta do samog kraja onda jos 3-4 minuta sigurno, ali to prosto nije moguće predvidjeti (3 od 4 tekme su riješene sredinom četvrte četvrtine). U prvoj rundi playoff-a Lou je uz Harden-a bio ključni igrač, a protiv Spurs-a on se još uvijek traži, pitanje je trenutka kada će sasuti 20+ poena, u dva meča u kojima je bio 20+ minuta prelazio je ovu granu (oba meča po 13 poena), ali nisu ni to bile neke baš blistave partije. Po meni Lou bi noćas mogao biti x faktor kod Rockets-a! U većini kladionica je na 13,5 što je realna granica, ovih 11,5 mi izgleda nisko kad uzmemo skraćenu rotaciju. Očekujem 30-ak min, 12-15 šuteva, od toga 4-5 trica, mislim da vrijedi pokušati... :roll: :mrgreen:

Što se tiče drugog izbora, tu se slažem sa većinom na forumu, small ball Rockets-a u najavi, svi starteri bi trebali profitirati sa skokovima, ovo pada samo ako San Antonio krene ubacivati sve živo, ali ne vjerujem u ovaj scenario, bar me do sad nisu ubijedili u to, a ja sam se odlučio za Beverley-a, imam nekoliko razloga.
Harden je mozak ovog tima, ali njihov motor, igrač koji grize, daje sve od sebe na terenu, bukvalno gine za svaku loptu je Pat. Očekujem i večeras od njega da izgara na terenu, jer to je ono što najbolje radi. On je u playoff seriji protiv OKC-a u 5 mečeva imao 4 over-a kada su skokovi u pitanju (10, 6, 7, 0, 8), a protiv Spurs-a omjer je 2-2 (7, 2, 8, 4). U regularnom dijelu sezone 2 puta je igrao protiv Spurs-a i u oba meča debelo preko (10, 8 skokova). Na osnovu ovih brojki do sad u doigravanju te u međusobnim odnosima u regularnom dijelu sezone, i na sve to skraćena rotacija kod Rockets-a sa samo 2 visoka igrača uzimam ga bez razmišljanja i očekujem minimum 5-6 uhvaćenih lopti na njegovom kontu. ;)

Pošto ovi jadi od kladionice traže 3 para, za uslov predlažem Olympiakos (grčki playoff) 1,03
Sretno ako neko prati... 8-)
User avatar
By viktor
#72073
Shaw Hitcher wrote:Kakav panj Gordon jaoo jebao je utakmicu


Nemoj zaboraviti da je harden fulal dve trice u zadnjih par minuta reg.dijela tekme i spljugal tri lopte u produzecima. But, jebiga.... malo mi je sad i zal.