Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:

Za koga navijate u NBA Finalu?

17
63%
10
37%
User avatar
By viktor
#72304 sve je vredu druže underu, nego nisam ništ pisal jer mi mudri jeBajo koji jedini zna sa šoldima, nije još isplatil X3 dug - NE, nego zato jer sam razočaran u kaj se ova liga pretvorila. fulavam, da, ali naravno da nemam čarobnu kuglu.

majkemi, jutros sam se slučajno probudil i skužil da je tekma, neka treća, četvrta minuta, pa sam naravno išo gledat. jebe mi se kaj sad pišu da nije sviran treći faul duranta na lebronu, nego me smeta ukupna slika i onaj čelavi gnom koji koristi franšizu isključivo za vrtenje novca. logično jer dok je para, dotle buju i najbolji igrači u njegovoj firmi, dakle i liga bude najbolja u mliječnoj stazi, pri čemu smo ja i slični olinjali basketbalije nebitni ako prekinemo pratiti ovu izrežiranu smijuriju.

cela ekipa cavsa se trga, kolje i gine, a lebron u zadnjoj četvrtini pet put zvisi u obrani jer nije preuzel igrača i gleda nekog warriora kak ladno trpa (zicer, šut, nebitno). naravno, ko mu smije A reči? e pa ja bi mu jebo kevu prodanu kad-tad i platil long-dong silvera da mu nagura s kurčinom te alibi TD-e do dvanaesterca. da braćo, to su alibi TD-i, kak god to oximoronski i surovo zvuči jer tolko odskače od ostatka svijeta da bi mogel s levom rukom ga odraditi.

tužan kraj jedne neloše sezone, ali usranije od prošle kad je krenulo s torontovim izjednačenjem na 2:2 u konf.finalu. dakle, suci su vječna tema i ponavljam, zabole me za njih. ovakav jedan gnom, ko golman na fudbalu kad obrani 17 lopti i baš slučajno kad ne treba mu se posklizne jedna u gol (naravno, košarka je dinamičnija, pa ti se mora pet put "poskliznuti" igrač u jednoj četvrtini), e takav gnom i još s apsolutnim pravima na terenu je dovoljan da složi stvari kak poslodavac hoće. ne mora ni trener smišljati trulu taktiku previše, osim kaj je u četri i pol od pet tekmi igral formaciju koja odgovara gs-u...

a sad da malo smirim loptu, da, gs trpa zaista nebeski i uopće ne razmišljam da su nezasluženo prvaci (bez obzira kaj neki vele da im je vraćeno za prošlu godinu), ali pusti brate da se ljudi loptaju i bez upliva se pokolju u 6, 7 tekmi. apsolutno svi sretni i garantirano raste vrijednost tv-prava, posljedično marketing, posljedično ugovori igrača, dionice klubova, posljedično usrane kladionice i da ne nabrajam...

ali dobro, tak je, kak je, ugodno ljeto svima, čujem ose za eurobasket

lepi pozdrav