Dio za rasprave o sportu gdje SAMI možete otvarati teme
User avatar
By Zarko Ivkovic
#77260 Pocinjem da se kladim i da detaljno pratim nba igrace pa me zanima da li postoji neko mesto ili sajt gde su zabelezene granice igraca u proslih nekoliko kola? Mogu da nadjem poene igraca, ali ne i njihove granice, sto je po meni mnogo bitno :D
Kao sto mozete zakljuciti, glavno oruzje pri tipovanju bi mi bila statistika
User avatar
By TajKyH
#77281 Kladjenje na kosarku krece od ucenja pravila igre, termina, osnovne filozofije. Onda prelazis na filozofije konkretnih ekipa i trenera. Posle mnogo vremena pocnes da gledas i igrace i da na osnovnu prethodnih znanja i saznanja mozes kvalitetno da analiziras nesto i da imas procente koji garantuju isplatu. E sad da ja ne bih kenjao, to sto trazis nije nikakav koristan podatak jer se granice razlikuju iz sata u sat i iz kladionice u kladionicu. Naravno, sve oko proseka se vrti.
User avatar
By Mr. No
#77292
Zarko Ivkovic wrote: pa me zanima da li postoji neko mesto ili sajt gde su zabelezene granice igraca u proslih nekoliko kola?


Ako tražiš granice iz bukvalno prošlih par kola to uvijek možeš naći u sekcijama "rezultati" lokala sa ovih prostora.
Ali ako tražiš te granice od početka sezone, prošle sezone ili još dalje onda to ne možeš naći on-line. Osim kod ekipe na forumima sbr i coversa, ali svako svoju bazu jako cijeni tako da se ne isplati početi pregovarati oko cijene.