Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
User avatar
By Jackthetriper16
#76526
Svitlaman wrote:
Svitlaman wrote:Evo mojih nekih razmisljanja za danas

San Emeterio 9.5 UNDER
Igra Valensija protiv Olimpijakosa, koji je jedna od najjacih odbrana u Evroligi. Valensiji se vratio Sastre, Van Rosom je poceo da pogadja isto neke suteve, a smatram i da ce Green imati revange game jer je prosle godine bio igrac na klupi a ove jedan od najboljih strelaca evrolige. Granica na Valensiji je 73.5 i mislim da ce Plajs i Green biti na blizu pola te granice.

Pangos 11.5 UNDER

Malo je u losijoj formi poslednje vreme, a i trosice se dosta na cuvanje Jacksona ili Cole-a koji je isto jako dobar defanzivni plej. Vrlo je moguce da napravi brze faulove na Jacksonu, pa da ga nema neko vreme, jer je Jackson dosta agresivan, pogotovo kad igra kod kuce.

Wanamaker 14.5 UNDER

Koga cuva Granger, njega igram minus. :)

Sa srecom svima :)


Pa, Pangos me ugrobario. Ko je gledao utakmicu video je kako je dosao plus. Na 9 poena Tajus ga zalepi, ostane 5 sekundi do kraja napada on da trojku i ode na 12. Da ne pricam da se to desilo na minut do kraja utakmice... Plajs i Grin otisli na pola od granice, al su ostali bili bas bas buranija.
Vise srece drugi put :)

Smesno kako Pangos prebacio,mene Deshon zeznuo sve zivo omasi lik.
User avatar
By Rudy5
#76528 Vidio sam kako je Pangos preso granicu za pola kosa, lik je bio na 7p zadnje 2 min. Umalo nisam pogodio ovi tiket 8,6 koef .. samo mrtva Baskonia hendikep 1.30 .Likovi koji dolaskom Martineza za trenera ima par nedilja zabijaju jedno 15ak trica po mecu , vcrs su nakon 1/4 koju su dobili 25-15 do kraja meca šutirali tricu 1/15 s tim da je tu jednu slucajno zabio Huertas u zadnjem napadu na utakmici(promašili su fucking 14 trica zaredom u 30 minuta WTF?) te jos na sve to najboljeg pojedinca u domaćina Shengeliu trener ne uvodi u igru nakon one tehničke na pocetku 3/4( Skroz se izgubio Pedro u rotacijama vcrs).. zar ovo nije cirkus ?
User avatar
By Jackthetriper16
#76529
Rudy5 wrote:Vidio sam kako je Pangos preso granicu za pola kosa, lik je bio na 7p zadnje 2 min. Umalo nisam pogodio ovi tiket 8,6 koef .. samo mrtva Baskonia hendikep 1.30 .Likovi koji dolaskom Martineza za trenera ima par nedilja zabijaju jedno 15ak trica po mecu , vcrs su nakon 1/4 koju su dobili 25-15 do kraja meca šutirali tricu 1/15 s tim da je tu jednu slucajno zabio Huertas u zadnjem napadu na utakmici(promašili su fucking 14 trica zaredom u 30 minuta WTF?) te jos na sve to najboljeg pojedinca u domaćina Shengeliu trener ne uvodi u igru nakon one tehničke na pocetku 3/4( Skroz se izgubio Pedro u rotacijama vcrs).. zar ovo nije cirkus ?

Ja sam sa te utakmice imao samo Jeninga -.Nisam bas ispratio sta se desavalo,ali vidim da se Fener tek na kraju bas odlepio.
User avatar
By Chief
#76575 Odavno nisam postavljao evo dva dubla za danas koja igram.

CSKA - BARCELONA

h 1 (-8.5) 1.90

REAL MADRID - CRVENA ZVEZDA

h 2 (-15.5) 1,90

Ovde bez neke prevelike analize ipak igram velike hendikepe.Cska mislim da veceras dobija lagano kao i Real mada je ovo veliki hendikep na njih pa probam kontra.

K.SERAPHIN(BAR)
idp manje (12.5)
1.85

L.DONCIC(REA)
idp manje (18.5)
1.85
Ukupna kvota3.42

Ovo igram na neki osecaj za veceras.Serafina ko kod da čuva ili Hajns ili Hanter imace problema u napadu ali igram ovo jer on slabije igra odbranu i ocekujem manje minuta za njega veceras.
Dončića će čuvati Dangubić i Lazić tako da očekujem manje poena veceras jedina mana ce biti ako Zvezda gubi vecom razlikom pa popusti odbrana ali veceras očekujem svu pažnju na njemo od strane igrača Zvezde.
User avatar
By DidaMoj
#77216 Monaco - Chalon/Saone
Ukupno Poena |+| (151.5) 1.38
San Sebastian - Fuenlabrada
Ukupno Poena |+| (143.5) 1.37
Norrkoping - LF Basket
Ukupno Poena |+| (155.5) 1.68
Bayreuth - Wurzburg
Ukupno Poena |+| (153.5) 1.38

Soccer kladionica