Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
User avatar
By baja papaja
#77899 Durant 6.5 skokova over 1.72 betfair
Igram ovo samo u slucaju da Green ne zaigra, Durant tada prelazi na poziciju krilnog i ova granica ne bi trebala predstavljati veliki problem.
User avatar
By Grobzeni
#77913 E.Bledsoe 17,5 manje

Već je imao okršaj protiv Detroita (4/12 %333, 14 poena) i nije se baš pokazao. Ovaj tip igram vise na osjecaj nego zbog statistike. Zadnjih 5 utakmica je prelazio ovu granicu ali sa veoma dobrim procentom suta.

J.Holiday 18,5 više

Vidim svi guraju Rođu over, dok mene vuče Holiday na over. Već je igrao protiv Nuggetsa i imao fin procenat suta 6/12 %500 13 poena uz to da nije uzeo velik broj šuteva kao u zadnjih par utakmica i igrao je samo 27 minuta. Očekujem lagan prelaz uz fin broj pogodjenih suteva i par slobodnih bacanja.

M.Brogdon 11,5

Ovaj par takodjer više igram radi osjecaja. Nadam se da niko nece zamjeriti, nemam nesto posebno reci jer nisam bas rječit haha.
User avatar
By manje under
#77934
manje under wrote:Odigran triple:
R. Jackson (16,5) - manje - 1,85
Solidna margina na Jacksona, Milwaukee odličan u obrani playa, više će lopta ići na Drummonda i pod koš se spuštati jer su srndaći meki pod obručom. U zadnjih 5 tekmi kontra Bucksa Reggie nije prešao ovu marginu.
D. Cousins (28,5) - više - 1,85
Mislim da ga neće moći zaustaviti večeras, jedino mu Faried može parirati masom, ali umijećem ni slučajno, Denver tanak pod koševima i sve me vuče na over. Dok je bio u Kingsima redovito ih je punio. E da još jedan "mali" plus (ne igra Davis :lol: )
New York vs Memphis (199,5) - manje - 1,55
Mislio sam se da li odigrat Kantera manje ili zbroj i dok sam se mislio Kanteru oborili marginu na 12.5 i 1,70, pa sam uzeo zbroj. Kako se ja dosta vodim statistikom onda ću reć da u zadnjih 8 njihovih mečeva su ovo prešli samo jednom.

Bet Live

Tipovi nisu sto posto sigurni te ih igrate na vlastitu odgovornost!

Ušlo je ovo lagano :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Mislim da je inače bila dobra noć jer je dosta tipova prošlo, mene na narodnjaku oborio James, a imao je 0 poena u 1. četvrtini.