- 02 Jan 2018, 20:34
Biram dva para s ove zadnje utakmice veceras, mozemo reci dva glavna igraca svojih ekipa pa da vidimo kako cemo krenuti u 2018. dok smo 2017. zavrsili odlicno.
Blake Griffin 22.5 više 1.85 supersportBio je dugo vremena ozlijeden, vratio se i u zadnje dvije utakmice zabio 24 i 25 za 32 i 33 minute sto je odigrao. Glavna je napadacka opcija Clippersa i uz Willliamsa uzima najvise suteva samo sto Williams ulazi s klupe a Blake je u prvoj petorci. Ove sezone je vec igrao protiv Memphisa i zabio im je 30 poena za 37 minuta ali je Memphis na kraju pobjedio rezultatom 113-104. Memphis je od te pobjede skupio svega 6 pobjeda i 22 poraza sto ih cini jednom od najlosijih ekipa zapada.
Clippersi su malo proigrali u zadnje vrijeme u zadnjih 5 utakmica imaju 4 pobjede i 1 poraz, upravo od Memphisa prije 10ak dana a taj mec je Griffin propustio.
Znaci 2 meca izmedju ove dvije ekipe u ovoj sezoni i oba meca su pobjedili Medvjedi, Clippersi sigurno zeljni osvete sa oporavljenim Griffinom ciljaju na pobjedu i borbu za playoff jer trenutno su ispod granice ali sa minimalnim zaostatkom.
Nekako nisam navikao da je granica na Griffina 22.5 ali vjerojatno zbog te ozlijede i ukoliko ovu ili iducu ode na 25+ siguran sam da ce granica brzo gore, a obzirom da je prosle dvije isao preko ove granice ja cu ga pokusati i veceras. Ako gledamo 21 utakmicu koju je do sad odigrao ove sezone, na ovu granicu ima 14 overa i 7 undera sto je odlicno.
Tyreke Evans 22.5 više 1.85 supersportDecko igra fantasticno ove sezone i koristi to sto je Conley ozlijeden. Glavni je strijelac Memphisa ove sezone sa prosjekom od 19.6 poena dok je drugi Marc Gasol sa prosjekom od 18.5. Evans u zadnjih 10 utakmica ima prosjek od 23.9 poena dok je u zadnjih 5 utakmica na prosjeku od cak 27 poena, stvarno igra u fantasticnoj formi.
Zadnjih 12 utakmica on postize: TOR 27, OKC 29, MIA 11, ATL 22, BOS 25, GSW 10, PHX 23, LAC 30, PHX 25, LAL 32, GSW 22, SAC 26. 8/12 overa u zadnjih 12 utakmica na ovu granicu.
Uzima 15-20 suteva, zadnjih mjesec dana prosjek suteva koje uzme je 17 sto je najvise u cijeloj ekipi Memphisa. Sut za tri mu je 42% ove sezone a u prosjeku uzme 5 trica po utakmici. On je ove sezone Clippersima ubacivao 20 u prvoj utakmici kad je i Conley igrao, te 30 u ovoj zadnjoj prije 10ak dana, naravno bez Conleya. Gasol mi je nekako nepredvidljiv i ove sezone s njim nikako ne znas, nit uzima suteve nit ista

Krenuo je odlicno u sezonu ali u zadnje vrijeme igra toplo hladno pa cu ja uzeti Evansa.