- 12 Jan 2018, 14:34
19bruno98 wrote:Danas na Hrv-Srb mi se horvat ili cupic cine najsigurniji, ne znam tko ce vise uzimat minuta, ali njih dvojica uzimaju sedmerce, a njih ce biti sigurno dosta jer ce ovo biti vise tuča nego utakmica, tako da od njih mislim da cu uzet cupica jer se nadam da ce on uzeti vise minuta i sedmeraca
Kakva crna tuča??!! Pa mi nemamo pojma o rukometu ( mislim Srbija ) ne znam da li 5% ljudi prati rukomet u Srbiji, mislim da i nemamo klubove ili su amaterski, nešto bzvze, Hrvatska ima da nas isprepuca jedno 15tak razlike minimum,negde sam video hendikep 4,5 i kvota 1,85! Mislim da je to poklon Veka, ja ne mogu da igram, jer uvek navijam protiv Hrvatske i kad igraju protiv Zibambvea i pre bi odseko ruku nego upisao tip na pobedu hrvata, ali realno u Rukometu Hrvati stalno osvajaju medalje a Srbija posle Peruničića, Škrbića i ostalih ne znam dal je ikad i igrala na nekom prvenstvu, osim ono skorije u Bg kad su nas pustili da uđemo u Finale!!
Realno dvocifrena razlika za domaće, ionako jedva čekaju da nas ponize i istamburaju ko kante!