Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
User avatar
By disan0
#85403
CP3_BG32 wrote:Kao I jucer idem opet prvi Sa analizom :mrgreen:

B.Griffin over 20.5 Formula kladionica 1.85 !

Smanjena rotacija.Dosta mladji od Z.Boa.Nema restrikciju minuta.Prvi skorer ekipe.Uzima 20+ suteva 5+ trica.Na penale ide vise od 5 puta.Igrali prije dva Dana bilo 121-115 NE ocrlujem bo.Granica nikad manja.

Sretno Ko prati :twisted: :twisted: :twisted:


Pitanje je samo da li ce utjecati na njega ove trade glasine
User avatar
By disan0
#85405 Lou Williams under 28,5 points @ Millennium 4/10 WIN

Od večeras planiram da ga igram under dok ne prođe. Sigurno šesti najbolji igrač lige trenutno bilježi nestvarne brojke , zadnja 3 meča postiže 34 , 50 te 30 poena . Dok je margina visoko postavljena na 28,5 uvijek ću da ga odigram kao što sam sinoć McColluma . Vjerovatno da je na 24,5 odigrao bih ga over ovako ću da ga igram dok ne uđe a velike su šanse da će to biti večeras .
User avatar
By Jackthetriper16
#85479
Jackthetriper16 wrote:K Kuzma 13,5+maxbet,

Jeste da je u malom padu forme i minutaze,u drugom unitu sa Klarksonom koji trosi lopte,ali mislim da je Dalas pravi protivnik veceras.Na tim visokim pozicijama Kleber ce biti na Lopezu,Novicki na Rendlu,u toj prvoj izmeni Mejri uglavnom menja Novickog,pa bi i Kuzmu trebalo da cuva on,ili Kleber,koji su dosta sporiji od njega,intenzitet utakmice malo brzi,i Dalas i Lejkersi dosta trce,mislim da je tu sansa za Kuzmu mozda ne u tom prvom navratu zato sto je Kleber solidan def pa moze da mu odgovori na eventualne prodore,njega bi mogo da dobija sutevima zato sto bolje brani prostor,ali kad Novicki opet udje u igru,tad ce Kuzma imati sansu za tranziciju i lake poene,jer ce visoko cuvati Novickog koji je u dobroj formi i uzimace dosta suteva spolja,nakon promasaja zbog sporijeg vracanja Novickog ocekujem trcanje Kuzme i lake poene u kontri,a i na postavljen napad moze i ulazom da napadne Novickog koji je sporiji,mislim da ce ovo biti dobra partija Kuzme,uz 13-14 suteva,te da nece biti problema da predje granicu.Ako se u nekom delu meca sastane i sa Powelom,mislim da je i on bolji u odbrani posta,tako da ne bi trebalo ni on da mu bude problem,sto se tice suteva.

Win
User avatar
By Dunke989
#85510 Goran Dragic 18,5 Mozzart 1,95 MINUS igraju na buckse sjajno brane poziciju pleja dragic proslu dao 20 pre te presao vrlo lako granu u lepom je ritmu ali mislim da ce vise ici danas lopte na Hassana s tim sto bi samim tim upario mozda njih dvojicu Dragon Minus Hassan Plus
Misljenja ?