Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
User avatar
By prlito
#92377 Hassan Whiteside over 15,5 (1.90) betfair

Whiteside je na prosjeku 14,3 u 36 utakmica, 14 od njih bi samo bila dobitna ova oklada, ali momcad Bucksa ima uvijek poteskoca na cuvanju ove pozicije, primjera radi: Kanter 19 i 17 s prosjekom 14,1 ; KAT 24 s prosjekom 20,1 ; Monroe 19 s prosjekom 10,2 ; Embiid 29 s prosjekom 23,7 i Whiteside je vec utrpao im 27 koseva. Istina da je imao i 15 koseva, ali zbog nekog razloga nije odigrao cijeli susret. Olynik je out sto je jos jedan plus uz sve navedeno za ovu okladu, a ne moram ni spominjat da je ovaj igrac jedan od onih koji je pridonio najvise profita na forumu :)
User avatar
By the_glue
#92383 N. JOKIC 17.5 over
U danasjoj ponudi neposteno zapostavljen, utakmica gdje se ocekuje veliki broj poena. Hjuston napadacki orjentisan , jedna od najjacih bekovski linija u ligi, pod kosem nisu nesto. Preksinoc mu je Whiteside dao 17, nevidim zasto mu Nikola ne utrpa 20+. Totalna sloboda u igri,ladno moze da opuca jedno 5 trica i 10 suteva za dva. Uz sezonski prosjek suta i koje slobodno ocekujem lagan prolaz.
User avatar
By SPY
#92390 Kings vs Portland 205,5 - @ 2,15 (Lutrija BiH)

Mišljenja sam da će ovdje pasti manje od 200 koševa. Prethodni dueli su završavali debelo ispod današnje granice. (192, 168, 180) Portland sinoć igrao sa Hornetsima u produžetke. Mislim da će utakmca biti sporijeg tempa, a nisu u nekoj šuterskoj formi kao ekipa cjelokupno. A Kingsi su još eksperiment ekipa, još ih je napustio Hill. Nemaju nekog kapaciteta da odigraju tekmu sa puno koševa jedino da ih usere šut da pogađaju sve. :mrgreen: Nije neka profi analiza, ali pratim Portland pa dosta se muce sa šutom u b2b tekmama. :)
User avatar
By prlito
#92401 Joel Embiid over 23,5 (1.83) betfair

Mislim da ovdje Embiid ima dobre sanse da ode u over. Svjesni smo da Cousinsa nema i da je situacija drugacija kod Pelicansa. Davis vs Embiid, tko god bude bio bolji od njih dvojice, Joel ce imati kud i kamo laksu priliku za ici u over i postizati koseve nego sto je to bio slucaj sa Cousinsom. Koliko je to vazan igrac daje naslutiti i statistika protivnickih centara bez njega koji su kud i kamo uspjesniji nego sto bi to bio slucaj sa njim.
User avatar
By prlito
#92402 Ricky Rubio over 15,5 (2.00) bet365

Rubio je na prosjeku 12,4, ali trenutna forma je ohrabrujuca: 23 protiv Warriorsa, 14 Sunsi, 34 Spursi, 20 Pelicansi, 29 Grizzlies, od čega su na 2 od njih njegove najefikasnije ove sezone, znači trenutno igra najbolju kosarku sezone. Jazz ima dosta izostanaka sto takodjer ide u prilog ovoj okladi jer ocekujem dosta veliku minutazu za Rubia gdje ima prilike skupiti dosta koseva.
User avatar
By Alene Oprosti
#92423
prlito wrote:Ricky Rubio over 15,5 (2.00) bet365

Rubio je na prosjeku 12,4, ali trenutna forma je ohrabrujuca: 23 protiv Warriorsa, 14 Sunsi, 34 Spursi, 20 Pelicansi, 29 Grizzlies, od čega su na 2 od njih njegove najefikasnije ove sezone, znači trenutno igra najbolju kosarku sezone. Jazz ima dosta izostanaka sto takodjer ide u prilog ovoj okladi jer ocekujem dosta veliku minutazu za Rubia gdje ima prilike skupiti dosta koseva.

Koji su to izostanci osim hooda? I exuma odavno? Vratice se burks vrv u rotaciju...i nemoguce da nisi mogao da nadjes nizu granu od ove, mada moze on ovo da predje
User avatar
By under
#92437 izgleda da je kod mene centarski dan, odigrao sam sljedeće, iako danas svi razmisljamo slicno :

KAT under 22,5 bet365 @1,61
sekundu sam razmisljao dal da uzmem ili ne, i na kraju mi spustili kvotu, vecinom je na 19,5 , ukratko svi ocekujemo forsing Butlera i Gibsona, dok bi KAT morao vec jednom stati s tim nestvarnim postocima, mislim da LOpez može paririrati, jeste manji koef ali Kat se puno puta vrti oko ove grane pa mozda i odluci ovaj poen, zbog toga sam i dignuo malo ulog da probam nadoknadit ovako los koef

Turner under 13,5 betclic @1,85
mislim da njega nitko nije spomenuo, vraca se nakon ozljede, igra dosta promjenjivo , sad zadnje tekme 2 lagana undera 0 poena PHILI, 6 poena WASH, a mogli bi reci da je Bostonova obrana centarske pozicije, na jos visem nivou od ovih dvaju, Turner ide u over jedino ako ga sere sut za 3 i za poludistancu, pa tad ako igra protiv centra koji je klasicni rim protector , tipa Howard, onda ga cesto zna i natrpat, a centri Bostona, su relativno dosta pokretljivi i ne budu mu dopustali otvorene suteve

Jordan under 10,5 betfair @1,83
yoldza je tu sve lijepo objasnio, pratim Jordana otkako je doslo do trejda Grifina, tako sam u prvoj tekmi odmah lovio i njega i Lou under, sad je jos dosao info da nema Tea, znaci da nema ni asista za njega, dakle, sad ovisi on sam o sebi i svojim off skokovima , jer jedino tak moze nesto i zabiti, a bome s druge strane ga ceka Drummond koji to moze vrlo kvalitetno sprijeciti

Howard 16,5 bet365 @1,83
ovo je uzeto popodne, igram zbog b2b tekme, 39 minuta odigranih , tezak matchup Gobert s druge strane, po meni dovoljno

score - 46/74
User avatar
By Darko1987
#92452 Image
Kyle Korver (CLE) 11,5 over @1,85 Mozzart

*Status note: Jordan Clarkson, Larry Nance Jr. won’t make Cavs debut Friday.
* Status note: George Hill, Rodney Hood won’t make Cavs debut Friday.

Čekao sam ovu potvrdu, sada je ovde sve jasno, Cavs-i večeras igraju sa 7-8 igrača u rotaciji, očekujem 25+ minuta za Korvera i 10+ šuteva, a ove sezone u ovakvim uslovima Kyle ima 7 over-a na 8 odigranih mečeva. 3 puta igrali ove sezone, u punom sastavu protiv Hawks-a, zabijao 23, 6, 19 poena.

Nema ovde mnogo filozofije, očekujem jedan efikasan meč, 210-220 poena, granica na Cleveland 106 poena, James neće moći sam, očekujem da Korver uz Smith-a i Green-a budu glavne opcije u napadu, u ovakvim okolnostima i sa ovakvim prtivnikom ovih 11,5 za jednog od najboljih šutera lige izgleda veoma realno, ja vidim ovde ogroman value, morao sam ovo uzeti... :roll:

Sretno ako neko prati... 8-) :mrgreen:
User avatar
By vintage1978
#92453 Robin Lopez OVER 11,5pts Hattrick kladiona
Prvo isprike za jucerasnje prijedloge...Irving nije proša under zbog produzetka, Adams zapeo na 13...a ja ga tipovao preko 13,5pts.
Ako sam nekoga sjeba....placan piće.
Uzimam Lopeza prvo i osnovno radi male granice...a mala je granica kad je u pitanju matchup KAT. Velika vecina centara prelazi zadanu kvotu kad je KAT s druge strane.
Veceras je vecer public betova u NBA, svugdi "brat na brata" zato baš mislim da će izletit neki igrac sastrane i odradit svoje. Svi ocekuju revolveraški obračun Butlera i La Vine-a...a svi zaboravljaju da i jedna i druga ekipa znaju obojicama mane i kvalitete, tako da je vrlo teško "live up to expetations". To je jedino u velikom postotku radio GOAT...al on se odavno umirovio.
Lopez je vrlo dobar u slobodnim bacanjima i vidim ga na liniji bar 2-3 puta...sta je vec polovica koseva, par odbijanaca i eto ga preko. Gibson ce morati izlaziti na Markaanena kako bi sprijecio trice i onda Lopez/Portis ostaju 1 na 1 u skoku sa KAT-om, koji bi mogao uci u problem s falovima, jer backup centar i nije neka sritna alternativa.
Sritno svima i živili!
User avatar
By vintage1978
#92456 Andre Drummond UNDER 16,5pts Bet365 kladiona
Drummond ima za matchup bas centra po mjeri...jedan i drugi su beštije u smislu fizikalija, Drummond za nijansu bolji u "inside moves", ni jedan ne moze pogodit slobodno ni za lijek.
S druge strane nakon trejdova prije 7 dana, svi ocekuju obracun na relaciji Griffin-Harris...Drummond se uvik vrti na granici 14,5 po kladionicama i ovih 16,5 stvarno smatram poklonom veceras.
Sritno svima i živili!