Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
User avatar
By under
#96913 iako u losoj formi, odigrao danas cak 3 singla

Westbrook under 29 marathon @1,90
trebao bi malo stati russel i pocet razigravat ostale, jer sam ne bude nista mogao u PO , a evo idealne prilike da postigne 20 koseva i napravi triple double

Wiggins under 21,5 betfair @1,90
Boston igra fenomenalno na SG, Brown bude zvijerka samo takva, makar i sad vec jest, nema Butlera i sad budu se tek mogli skoncentrirat i zatvorit Wigginsa, i puno bolji igraci ostajali su u underu vs Boston, dakle Brown stalno na ruci, ulaz pod kos dobro brane, tako da bi trebao ostat ispod 20

Aldridge under 22,5 planetwin @1,87
Vrace se nakon ozljede, najteze moguce gostovanje , ocekujem laganu pobjedu GSW , dosta small ball petorke i ne vise od 30min za LMA, a onda bi trebao tesko preko 22
User avatar
By manje under
#96984
manje under wrote:Triple:
Miami vs Philla (212,5) - manje - 1,60
Ovo je jako važna utakmica za oboje, u pitanju je PO i pozicije u istom, mislim da će Miami nametnuti svoj nešto sporiji tempo i da će bit tekma na oko maksimalno 200 poena.
A. Wiggins (22,5) - manje - 1,85
Solidna margina za probat, Boston igra hebenu obranu na toj njegovoj poziciji, ali i uopće igraju dobru obranu.
R. Westbrook (28,5) - manje - 1,85
Ide Raša po još jedan triple double, samo se nadam da će to biti sa oko maks. 25 poena. Nema potrebe da on nešto posebno forsira večeras, Sunsi su ionako u tank modeu.

Dodam na narodnjak i Simonsa manje i još ću razmislit da li hendi na OKC ili Minesota Boston manje poena.

BETx

Tipovi nisu sto posto sigurni te ih igrate na vlastitu odgovornost!

Prošao triple, prošao narodnjak :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
User avatar
By UcenikBGD
#96989
Kazan23 wrote:Karlo Antonije Towns - Over 21,5 na Pinnacle

Pita me lik jutros u birtiji e jes vidio granicu na townsa danas? reko nemam pojma s kim uopce igraju muka mi ih gledat odkad je đimi sjebo nogu. kad se vraca? ma vratit ce se do play offa hahahaah kaze karla, 95 godiste, vidis mu na faci da postaje ozbiljan a realno nema tog covjeka ko ce njega sprecit da zabije bar trideset poena. Znaci ocekujem jednu monster partiju ovog cuda from Piscataway, NJ, da pokaze sta su vukovi u svojoj jazbini, bit ce ovo one man show ako se andrej ne prikljuci, kontam da taj ne zna ni koji je datum, ta tupava faca, al sta ces s andrejom taki je. Najjaca mi je granica, 21,5, smijesno, ova zverka trpa 30 kom oce samo da se nabrije, a zadnju tekmu je iskljucen zbog tehnickih.. ho ho ho za igraca kojeg ni ti ni ja ne mozemo cuvat, jer je prejak, ko ucenik neki..


Ne znam koja je fora da prozivaš Učenika nekog,ali znam da si se juče mnogo rasprdeo posle pogođena dva tri para koja si postavio,a juče nisam hteo da ti odgovaram jer si bio u nekoj euforiji!
A odgovori će ti se sami kazati na tvoje Dragić over što si sve natrpao i ova analiza Towns over koja ne liči ninašta osim na laprdanje pijanog čoveka, koja je naravno pala jer te fore ne znam ni sa kim igraju ali ta zverina će svima natrpati 30 poena itd itd je prilično neozbiljna, ali nadam se da ćeš se posle ovoga unormaliti i nastaviti da pišeš odgovorno i korektno a ne ove fore s kim igraju? šta me briga, to je 30+ poena lagano over,ejj sinko polako, možda si nekoga doveo u zabludu i neki ljudi su pukli lovu na ovu zajebanciju!

.