Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
User avatar
By viktor
#97162
sky014 wrote:Lowry 16.5 under
Paul 17.5 under
Harden 28.5 over
DeRozan 24.5 over

Lowry i Paul direktan duel. Lowry u zadnje vreme u lošoj šuterskoj seriji gde svoj broj poena najviše postiže zahvaljujući blokovima Valančijunasa i prodorom ili sa iznuđenih bacanjima. Paul odlično zatvara protivničke igrače baš u tom segmentu gde ga je teško "probiti" i mnogo će zavisiti od Laurijevog šuta. Očekujem da večeras 60 posto šuteva Laurija bude iza linije tri poena i mora biti baš vruć da bi prešao granicu.
Paul jednostavno nije u formi (ne računamo utakmicu protiv OKC gde nije mogao da omaši i trojke šutirao skoro bez promašaja) i neće večeras forsirati jer očekujem od Lowry-ija da uzvrati dobrom odbranom i da obojica potroše dosta energije za istu.

Na osnovu toga mi se nameće da će večeras Harden i DeRozan da se "kriju" u odbrani prvi na krilu dok će DeRozana uzeti Ariza ili Moute dok će DeRozan "spavati" na momku iz ćoška- Arizi. Predviđanje ću ispratiti sa četvercem bez kormilara. Takođe očekujem da večeras Valančijunas ima svoj šou a sa druge strane Ariza iskoristi svoju šansu na DeRozanu koji će igrati samo napad.

Image


super si sve reko i lijepo posložil kockice, jedino ti fali u celoj priči da je CP3 zakurac defanzivac i prošo bi ti listić. još je uspel 4 faula napraviti, izgleda da se trudil nešt...

.